genel kültür

Yükseköğretim / YKS (TYT, AYT, YDT) Hakkında Herşey
Kullanıcı avatarı
serena
Uzman Doktor

Re: genel kültür

Mesaj gönderen serena » 25 May 2012, 02:59

102 kredıden sonra 8 dönemden sonra diye biliyorum ben

Umutsuzluga kapılmak mutsuzluğa kapı aralar içinde besledigin umut seni hayata bağlar

emrahk
Onursal Üye

Mesaj gönderen emrahk » 19 Haz 2012, 02:26

serena yazdı:102 kredıden sonra 8 dönemden sonra diye biliyorum ben
Kredi doğru ama dönem yanlış. Yani YGS için, toplam 102 kredi, ve başvurulan yılın ilk dönem kayıt yenilemeleri ile en az 6 dönem olmalı. Yani 2013 YGS'ye başvuracak bir adayın 2012-2013 ilk dönem kayıt yenilemeler ile dönemi 6'ya yükselmişse ve kredisi de 102 veya üstü ise sınava başvurabilir...

nermin taşdelen yazdı:merhabalar benim kredim tutuyor ama dönemim 2013 mayısta 8 oluyor bu durumda üniversite sınavına giremezmiyim yaşım 20 bir sitede okuduğumda 17 yaşını doldurmuş 18 den gün almış ve dönem 6 ve üzeri yazıyordu doğrumu acaba cevap verirseniz çok sevinirim teşekkür ederim :D :?
Evet doğru, yukarıda yazdığım gibi, seneye ilk dönem toplam dönemin 6 olursa sen de başvuru yapabilirsin... :wink:
..."iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."

Mustafa Kemal Atatürk

emrahk
Onursal Üye

Mesaj gönderen emrahk » 29 Haz 2012, 04:41

nermin taşdelen yazdı:öncelikle cevaplarınız için çok teşşekkür ederim peki kredi ve dönem tamam diyelim okullar ygs başvuralarını kesin onaylıyormu bir sorum daha olacak biliyorum çok soru soruyorum ama kusura bakmayın öğrenmem gerekli sorum şu ygs başvuruları ocakta başlıyor 2013 1. dönem sınavları ayın 24 de falan oluyor bu durumda ocak sınavıyla kredi 102 oluyor diyelim genede başvuru yapılabilirmi acaba benim kredim şu an 95 o zamana kadar tamamlarım inşallah :?
Okullar onaylıyor tabi ki şartları uyanları. Ama şöyle söyleyeyim, 2013 YGS'ye başvurman için bu sene yapılacak Temmuz sınavıyla döneminin en az 6, kredinin de 102 olması gerekiyor. Yani 102 krediye Ocak sınavıyla değil, bu sene yapılacak Temmuz sınavıyla ulaşman gerekli...
..."iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."

Mustafa Kemal Atatürk

“Yükseköğretim / YKS (TYT, AYT, YDT)” sayfasına dön