katıliyorum ygs de çok zordu. lys de de edebiyat.neyi amaclarken nebulduruyolar.emrahk yazdı:LYS-3 = Fiyasko!!
Bu kadar zor sınavlar yapıp, sözelcileri bitirmek mi istiyorlar n'apıyorlar bunlar? Malum Fen Edebiyatlar ve diğer bölüm mezunları öğretmen olamayacağı için ilgi azalacak.. Eee başka sözel kaç bölüm var ki? Amaç çok zor sınavlar ve az sözelci öğrenci yerleştirmek üniversitelere.. Yazıklar olsun...
Yeni yetişen her ailede "3 çocuk" umarım ilerde okuyacak bölüm bulabilir...
2012 LYS Sınavları
Re: LYS Sınavları
o şimdi ıspartalı; ) Süleyman Demirel üniversitesi.
arkadaşlar iyi misiniz siz ya ben sayısalcıyım denemek için girdim lys3'e ve şaştım kaldım.
acayip kolay sorular bilgi soruları çok azdı paragraflar acayip kolay bunun dışında genel kültür gerektiren sorular vardı.coğrafyayı da çok zorlayıcı bulmadım.
yani alanı bu olan ya da adam gibi çalışıp giren rahatlıkla iyi bi net çıkarırdı lys3 den.
siz fazla heyecan yaptınız herhalde.
velhasılı kelam 1 ve 2'de batırdım.3 de iyi bi şeyler yapmamın anlamı da yok.aole de lanet olsun:D
acayip kolay sorular bilgi soruları çok azdı paragraflar acayip kolay bunun dışında genel kültür gerektiren sorular vardı.coğrafyayı da çok zorlayıcı bulmadım.
yani alanı bu olan ya da adam gibi çalışıp giren rahatlıkla iyi bi net çıkarırdı lys3 den.
velhasılı kelam 1 ve 2'de batırdım.3 de iyi bi şeyler yapmamın anlamı da yok.aole de lanet olsun:D
Bu işin uzmanları bile aynen şunu demişler; "Son 3 yılın en zor LYS-3 sınavı." Ki diğer LYS'ler de (LYS-4 mesela) çok zordu.meager yazdı:arkadaşlar iyi misiniz siz ya ben sayısalcıyım denemek için girdim lys3'e ve şaştım kaldım.
http://www.abbasguclu.com.tr/osys/son_u ... inavi.html
Dolayısıyla önemli olan 20-25 net değil. 56 Türk Dili sorusunda 45-50 yapmak gerekliydi iyi bir yer için ve bu sorularla bu çok zordu...
Frmtr sitesinde de bu iş için çok emek harcayan üyelerin çoğu da aşırı zor olduğunda hemfikir: http://www.frmtr.com/ygs-ve-lysye-hazir ... -konu.html
..."iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."
Mustafa Kemal Atatürk
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."
Mustafa Kemal Atatürk
valla 1 ve 2 ile kıyaslanırsa yüzümü güldürdüğü için böyle düşünüyo da olabilirim.sonuçta alanım değil.lys 4'ü hiç bilmiyorum.lys 3'ü bi kenara bırakırsak bu seneki üniversite sınavının diğer yıllara çok zor olduğunu düşünüyorum.emrahk yazdı:Bu işin uzmanları bile aynen şunu demişler; "Son 3 yılın en zor LYS-3 sınavı." Ki diğer LYS'ler de (LYS-4 mesela) çok zordu.meager yazdı:arkadaşlar iyi misiniz siz ya ben sayısalcıyım denemek için girdim lys3'e ve şaştım kaldım.
http://www.abbasguclu.com.tr/osys/son_u ... inavi.html
Dolayısıyla önemli olan 20-25 net değil. 56 Türk Dili sorusunda 45-50 yapmak gereliydi iyi bir yer için ve bu sorularla bu çok zordu...
İlk bakışta öyle kolay geldi ama sorular ilerledikçe işler tersine döndü. Geçen sene de sınava giren biri olarak geçen senenin sözelleri bu seneninkinin yanında çok kolay kalıyordu. LYS Matematik - Geometri zor diyor herkes, diğer sınavda ise birçok öğrenciye göre Kimya - Biyoloji kolay, Fizik biraz daha zormuş...
..."iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.
Mustafa Kemal Atatürk
Mustafa Kemal Atatürk
lys girmedim ama gazeteden lys 3 edebiyat sorularına baktığımda soruların birçoğu açık lise edebiyat ve dil ve anlatım dersleri konularıydı
lys bitme dedim. fazla yanlış yaptırma dedim. vicdansız lysssssssss. diyesim geliyor..
sabuhadan sonra.

sabuhadan sonra.
ozgur yazdı:lys bitme dedim. fazla yanlış yaptırma dedim. vicdansız lysssssssss. diyesim geliyor..![]()
sabuhadan sonra.

Mustafa Kemal Atatürk
Mustafa Kemal Atatürk
abi lys bu kadar kızma lys yapanları sıra dayağına çekelim sana yanlış yapmışlarsaozgur yazdı:lys bitme dedim. fazla yanlış yaptırma dedim. vicdansız lysssssssss. diyesim geliyor..![]()
sabuhadan sonra.

Umutsuzluga kapılmak mutsuzluğa kapı aralar içinde besledigin umut seni hayata bağlar
vallaha büyük yanlış yaptılar çekebilirsin serenaserena yazdı:abi lys bu kadar kızma lys yapanları sıra dayağına çekelim sana yanlış yapmışlarsaozgur yazdı:lys bitme dedim. fazla yanlış yaptırma dedim. vicdansız lysssssssss. diyesim geliyor..![]()
sabuhadan sonra.![]()
![]()

-
arkadaşlar bende girdim ygs ye 275 puan aldım zaten açıktan devam edeceğim için puanımı yeterli gördüm lys ye girmedim ygs puanıyla tercih yapabiliyoruz değil mi bunu sormak için geç kaldım belkide 

Ortada başka bir durum var. Ders seçimi ile ilgili açtığın başlıkta "toplam dönem: 7" yazmışsın. Eğer bu 3. dönem kayıt yenileme ile 7'ye çıktıysa, malesef kredin yetse de mezun olamayacağın için üniversiteye kaydolamazsın. Toplam dönemin 8 olması gerekiyor mezuniyet için...muhammet akşin yazdı:arkadaşlar bende girdim ygs ye 275 puan aldım zaten açıktan devam edeceğim için puanımı yeterli gördüm lys ye girmedim ygs puanıyla tercih yapabiliyoruz değil mi bunu sormak için geç kaldım belkide
Mustafa Kemal Atatürk
Mustafa Kemal Atatürk
- dark_angel
- Yardımcı Asistan
meager yazdı:arkadaşlar iyi misiniz siz ya ben sayısalcıyım denemek için girdim lys3'e ve şaştım kaldım.
bende kolay sandım ama hiç de kolay değilmiş:)cevaplarını bi kontrol et bence.o zaman kolayı görürsün=)
sence cevaplarımı kontrol etmeden konuşuyo olabilir miyim:)dark_angel yazdı:meager yazdı:arkadaşlar iyi misiniz siz ya ben sayısalcıyım denemek için girdim lys3'e ve şaştım kaldım.
bende kolay sandım ama hiç de kolay değilmiş:)cevaplarını bi kontrol et bence.o zaman kolayı görürsün=)
Şaka gibi birer sınavdı lys3 ve 4 Yorumlama kabiliyetim ve genel kültürüm oldukça iyi sanardım. Gerçi cevaplara bakmadım ama, hani öyle bir sınavdı ki sonucun ne geleceğini kestirmek imkansız gibi.
- Gelecekte Bir gün Gelecek..!