emrahk yazdı:kripton yazdı:emrahk bölüm konusunda kararım kesinleşmedi. Tercih kılavuzu bi yayınlansın bakalım. Ben hala biyoloji istiyorum ama biraz hayal sanırım AÖF de. Şu an ilahiyat bölümü var bana en mantıklı gelen. O bölümü de zorlaştırmışlar sanırım. Arapça dersi konusunda tereddütlerim var. Çünkü kursa gitme imkanım olmayacak gibi. Bakalım hayırlısı.
Forumda E-mine ve Ferda_Efsa'da İlahiyat istiyorlar ama çok zorsa bunu bir daha düşünmeliler, uzaktan Arapça, Siyer, Fıkıh gibi dersleri başarmak kolay olmasa gerek...
Emrah evet gerçekten zor, özellikle kredili sistemle birlikte dersler ve içerikleri değişti İlahiyatta..Takip ediyordum kredili sistemden önce sorular çok kolaydı hatta bu kadar kolay olmasından şikayetçi olanlarda vardı yine zor bulanlarda..
İLK DÖNEM İSLAM TARİHİ,İSLAM HUKUKUNA GİRİŞ,HADİS TARİHİ VE USULÜ, GÜNÜMÜZ FIKIH PROBLEMLERİ, KELAM, ve birçok zor ders var en zoruda Aapça ama Kriptonun da dediği gibi başka mantıklı seçenek yok.Birde benim puanım nedeniyle Eskişehir değilde Erzurum Atatürk Üniversitesini seçeceğim sanırım ikisininde kitaplarını kıyasladımm Eskişehirin 10 ünite tüm kitaplar, Temel bilgi teknolojileri hariç o 15 ünite diğerleri 10 ama Erzurumun ki hepsi 14 Ünite çok detaylara inilmiş

((((( Sorularda her dersten 20, Eskişehirin ki 26..
İnşallah okuldan fazla puan gelirde Eskişehiri tercih edebilirim ama pek umudum yok..75 puana kaç puan gelebilir emrah sence ?
Bana 63 gerekli