tecil işlemi
tecil işlemi
91 dogumluyum yüzyüze eğitimde son sınıftayım 2 dersten kaldım ek sınavları bekliyorum. suan durumum resimdeki gibi ben bu durumda ek c 2 belgesi alabilrimiyim.12 dönemden sonra tecil olmuyo deniliyor orda iki tane dönem var hangisiine göre tecil olunuyor toplm dönem mi ? aol de okudugu dönem mi ?
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.
Re: tecil işlemi
12 dönem sınırında "toplam dönem"e bakılıyor...
..."iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."
Mustafa Kemal Atatürk
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."
Mustafa Kemal Atatürk
yani askere gitmek zorundayım olemi ama üniversiteye falanda hazırlancaktım ben ne olcak simdi. mezun olunca diplomayı götürüp üniversiteye hazırlancam desem tecil yapamzlarmı. yada tecil için baska yol yokmu
Diğer bir başlıkta az önce yazmıştım, bu sene Askerlik Kanunu değişti ve liseliler de 29 yaşına kadar tecil ettirebilecekler. Ama henüz AÖL ve MAÖL'de resmi bir açıklama olmadığı için kimleri kapsıyor bilmiyoruz...35musa35 yazdı:yani askere gitmek zorundayım olemi ama üniversiteye falanda hazırlancaktım ben ne olcak simdi. mezun olunca diplomayı götürüp üniversiteye hazırlancam desem tecil yapamzlarmı. yada tecil için baska yol yokmu
..."iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.
Mustafa Kemal Atatürk
Mustafa Kemal Atatürk