tecil işlemi

Yukarıdaki Başlıkların Dışında Kalan Her Türlü Soru ve Cevaplarınızı Bu bölümde Paylaşabilirsiniz
35musa35

tecil işlemi

Mesaj gönderen 35musa35 » 06 Tem 2012, 00:03

91 dogumluyum yüzyüze eğitimde son sınıftayım 2 dersten kaldım ek sınavları bekliyorum. suan durumum resimdeki gibi ben bu durumda ek c 2 belgesi alabilrimiyim.12 dönemden sonra tecil olmuyo deniliyor orda iki tane dönem var hangisiine göre tecil olunuyor toplm dönem mi ? aol de okudugu dönem mi ?
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.

emrahk
Onursal Üye

Re: tecil işlemi

Mesaj gönderen emrahk » 06 Tem 2012, 00:05

12 dönem sınırında "toplam dönem"e bakılıyor...
..."iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."

Mustafa Kemal Atatürk

35musa35

Mesaj gönderen 35musa35 » 06 Tem 2012, 00:12

yani askere gitmek zorundayım olemi ama üniversiteye falanda hazırlancaktım ben ne olcak simdi. mezun olunca diplomayı götürüp üniversiteye hazırlancam desem tecil yapamzlarmı. yada tecil için baska yol yokmu

emrahk
Onursal Üye

Mesaj gönderen emrahk » 06 Tem 2012, 01:44

35musa35 yazdı:yani askere gitmek zorundayım olemi ama üniversiteye falanda hazırlancaktım ben ne olcak simdi. mezun olunca diplomayı götürüp üniversiteye hazırlancam desem tecil yapamzlarmı. yada tecil için baska yol yokmu
Diğer bir başlıkta az önce yazmıştım, bu sene Askerlik Kanunu değişti ve liseliler de 29 yaşına kadar tecil ettirebilecekler. Ama henüz AÖL ve MAÖL'de resmi bir açıklama olmadığı için kimleri kapsıyor bilmiyoruz...
..."iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."

Mustafa Kemal Atatürk

“Diğer Konular Hakkında Sorularınız” sayfasına dön