Mezun olma durumum hakkında..

Her Konuda Tartışabilirsiniz
emrahk
Onursal Üye

Re: Mezun olma durumum hakkında..

Mesaj gönderen emrahk » 06 Tem 2012, 17:48

En yetkili yeri aramana rağmen nasıl böyle birşey söylerler ki? Bu arada dönem bilgilerinde 2008-1 kayıt yenilemişken, 2008-2 kısmı yok. Sen 2009 yılında 2. dönem kayıt yenilemedin mi?

..."iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."

Mustafa Kemal Atatürk

sevenx
Acemi

Mesaj gönderen sevenx » 06 Tem 2012, 17:55

evet işte onu kabul ediyorum. ama 3. dönemlerin sayılmaması mümkün değil ki?

emrahk
Onursal Üye

Mesaj gönderen emrahk » 06 Tem 2012, 17:57

2009 ikinci dönemde yüzyüze eğitime gitmen gerekirken gitmedin mi? Yoksa o sıralar yüzyüze eğitimin yok muydu?..
..."iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."

Mustafa Kemal Atatürk

sevenx
Acemi

Mesaj gönderen sevenx » 06 Tem 2012, 18:00

o zaman yüzyüze eğitim yoktu ilk yılımdı.

emrahk
Onursal Üye

Mesaj gönderen emrahk » 06 Tem 2012, 18:01

147'yi arayıp bir sor 3. dönem sayılıyor çünkü...

Mustafa Kemal Atatürk

sevenx
Acemi

Mesaj gönderen sevenx » 06 Tem 2012, 22:53

İnsan bari yüzyüze eğitim tamamlama belgemi geri göndermez onu EVET yapar ya. Ne bu sorumsuzluk

Siz siz olun 1 ve 2 dönemlerin yenilemesini kesin yaptırın.

sevenx
Acemi

Mesaj gönderen sevenx » 08 Tem 2012, 07:40

147yi aradım. giriş yapılıp kontrol edildi onlarda onayladı 9 dönem diye ve talep oluşturdular. telefonuma sms gelecekmiş sonuçlanınca. genellikle kesin cevaplanıyor mudur ? yani bu bilgi edinme hizmeti gibi değildir inşallah. bunun çözülmesi mümkün müdür acaba sonradan evet yapıp diploma göndermek gibi

emrahk
Onursal Üye

Mesaj gönderen emrahk » 08 Tem 2012, 18:21

sevenx yazdı:147yi aradım. giriş yapılıp kontrol edildi onlarda onayladı 9 dönem diye ve talep oluşturdular. telefonuma sms gelecekmiş sonuçlanınca. genellikle kesin cevaplanıyor mudur ? yani bu bilgi edinme hizmeti gibi değildir inşallah. bunun çözülmesi mümkün müdür acaba sonradan evet yapıp diploma göndermek gibi
Senin mezun olmaman için üstüne basa basa söylüyorum ki "hiçbir sebep yok!"..

MAÖL büyük hata yapmış sana. Ama aradığın telefondakiler bunu nasıl yapmış şaşırdım açıkçası. Toplam dönem 8 ve üzeri olan mezun oluyor, senin de 9 dönemin var. 3. dönem sınavları da dönemden sayılıyor. Yüzyüze eğitim ve zorunlu derslerini de tamamlamışsın... Eee daha ne yapacaktın ki?

Eğer 147'den gelecek sms de olumsuzsa, gidebilirsen Ankara'ya gidip bizzat görüş. Hakkının yenmesine müsade etme...

Mustafa Kemal Atatürk

busrasahin

Mesaj gönderen busrasahin » 08 Tem 2012, 22:56

arkadaşlar merhaba ben bişey sormak istyrum bende aöl okuyorum alanım türkçe matematik

Öğrenci No : 2102182313
Adı : BÜŞRA Soyadı : ŞAHİN
Okul / Alan - Bölüm : AÇIK ÖĞRETİM LİSESİ - 4 YILLIK / TÜRKÇE MATEMATİK
Öğrencilik Durumu : AKTİF
Toplam Dönemi : 12 AOL'de Okuduğu Dönem : 4
Toplam Kredi : 178 Alan Kredi : 64

bnm illa mezun olmam için alan kredimin 80 olması gerekıyor mu? çünkü ders seçme işlemini aöl kendisi otamtk yapmış ve tm dersleri seçmeli olarak yapmış. Ben bu sene üniverste sınavlarna grdm ve başarılı oldum tercih yapmam gerekyrdu sizce bu sene mezun olabilirmiyim alan kredim tamamlanmadan. Akşam lisesi müdürüne sordum alan kredsi kalktı dıyr cok sevnrm yardmcı olursanız...

“Tartışma Bölümü” sayfasına dön