III. Dönem Sınav Yerleri Belirlendi
III. Dönem Sınav Yerleri Belirlendi
28-29 Temmuz 2012 tarihinde yapılacak olan III. Dönem sınavına girecek öğrencilerimizin sınav giriş yerleri belirlendi. Daha önceden sınav merkezi olarak ilan edilen ancak, III. Dönem sınavları için başvuruların az olduğu bazı ilçelerde sınav yapılmayacaktır.
Not: Henüz sadece duyurusu yapıldı ancak kimsenin giriş yeri butonu açık değil. Birkaç saate açıklanır diye umuyorum.
Not: Henüz sadece duyurusu yapıldı ancak kimsenin giriş yeri butonu açık değil. Birkaç saate açıklanır diye umuyorum.
Onunla gülmek dünyanın en güzel şeyidir, siz bilmezsiniz. (:
Aöl MEZUN!
Aöf - Kamu Yönetimi
-
- Acemi
Re: III. Dönem Sınav Yerleri Belirlendi
Tamam da dalğamı geçiyorlar sınav yerleri belli oldu ortada bişey yok bu nasıl ciddiyetsizlik nerde sınav giriş butonu yok belli belli ne belli kırk douz elli
Oha ama daha sapha biryere verememişlermi okulumu. Sahra çölü gibi :/ 40dk yürüme mesafesinde.
Kadınlar hiç de karmaşık değil, sadece aşk istiyorlar, bir de ilgi, bir de şefkat, bir de çiçek, bir de anlayamadığınız bir kaç şey daha..
Senelerdir bir de mahalledeki okula çıksa şaşarım derdim.. Şimdi de mahalledeki okulda giriyorum ama sınav gününe kadar taşınıyoruz şansa bak.
Onunla gülmek dünyanın en güzel şeyidir, siz bilmezsiniz. (:
Aöl MEZUN!
Aöf - Kamu Yönetimi
bu sefer benim biraz yakın. kazlıçeşme konser ve miting alanına yakın yere düşmüş. buralarda oturan arkadaşlar gelin bir miting yapalım organizasyon benden
evet yer kura ile sanırım. açıkta hiç bir şey eskisis gibi değil. yasalar gayet iyi olmuş. örneğin eskiden başka semte ilçeye veriyorlardı. şimdi iki mahalle uzak diye isyan ediyoruz.
evet yer kura ile sanırım. açıkta hiç bir şey eskisis gibi değil. yasalar gayet iyi olmuş. örneğin eskiden başka semte ilçeye veriyorlardı. şimdi iki mahalle uzak diye isyan ediyoruz.
Allah ile olduktan sonra, ölüm de ömür de hoştur.
Adalet nedir? – Ağaçları sulamak. Zulüm nedir? – Dikene su vermek.-Mevlana
HİÇ ÖLMEYECEKMİŞ GİBİ DÜNYA İÇİN, YARIN ÖLECEKMİŞ GİBİ AHİRET İÇİN ÇALIŞMALIYIZ... H.Z. MUHAMMED. S.A.W.
Adalet nedir? – Ağaçları sulamak. Zulüm nedir? – Dikene su vermek.-Mevlana
HİÇ ÖLMEYECEKMİŞ GİBİ DÜNYA İÇİN, YARIN ÖLECEKMİŞ GİBİ AHİRET İÇİN ÇALIŞMALIYIZ... H.Z. MUHAMMED. S.A.W.
Son yıllardır kaç dönemdir hep aynı okula çıkıyordum şimdi başka bir yere çıkmışım ama bu daha yakın zaten evin sağı solu okul dolu biraz daha yakın olabilirdi.
kartal atatürk ilk öğretim okulu : ) nerdeydi bura
yakındır heralde
yakındır heralde
o şimdi ıspartalı; ) Süleyman Demirel üniversitesi.
Son sınavım (inş.) değişiklik olsun Sinop'ta gircemm
Kırklareli Üniversitesi <3
Mayıs sınavına girdiğim aynı okul olmuş tekrar.
Ben yıllardır aynı okulda giriyorum. Küçük bir ilçede olmanın avantajları .