Açık Lise Yardımm....!
-
Açık Lise Yardımm....!
lise son sınıfa geçtim ve bu yıl açık liseye geçmeyi düşünüyorum inşallah iyi olur...Fakat ben şu dediğiniz notlarınız iyi ise okul size 150-160 kredi verir diyorsunuz ya bu olay nasıl oluyor örgünden açık öğretime geçtiğimiz içinmi ek kredi veriyor bize bilgi verebilirseniz sevinirim.....
- sonerkeser1
- Asistan
Re: Açık Lise Yardımm....!
lise son sınıfa geçtiysen 144 üstü kredi gelicek
Bin Handan Yüz Kaleden Geçersinde Bir Ufacık Gönülden İçeri Giremezsin..
-
O zaman ben sadece bir sınavda mezun olabilme ihtimalim var öyle değilmi.?sonerkeser1 yazdı:lise son sınıfa geçtiysen 144 üstü kredi gelicek
- EvolutionDestructive
- Asistan
derslerin hepsini verirsen. kredin 171 gelirse 30 kredi secip gecersin daha altı gelirse. 2 sınavdada full çekmen gerekcek hatta 3. sınavada kalabilirsin

- sonerkeser1
- Asistan
malesef böyle bi ihtimal yok bütün zorunlu dersleri vermek zorundasınız ve 192 krediyi tamamlamak bence örgünden devam et riske etme mezuniyetini tabi genede sen bilirsinThunderBolt yazdı:O zaman ben sadece bir sınavda mezun olabilme ihtimalim var öyle değilmi.?sonerkeser1 yazdı:lise son sınıfa geçtiysen 144 üstü kredi gelicek
Bin Handan Yüz Kaleden Geçersinde Bir Ufacık Gönülden İçeri Giremezsin..
-
Ben açık liseye alansız olarak kayıt olacağım ve zorunlu derslerim hangileri bilmiyorum... ?? Zaten seçmeli dersleri istediğimizi seçwbiliyormuşuz herhalde.. ?sonerkeser1 yazdı:malesef böyle bi ihtimal yok bütün zorunlu dersleri vermek zorundasınız ve 192 krediyi tamamlamak bence örgünden devam et riske etme mezuniyetini tabi genede sen bilirsinThunderBolt yazdı:O zaman ben sadece bir sınavda mezun olabilme ihtimalim var öyle değilmi.?sonerkeser1 yazdı:lise son sınıfa geçtiysen 144 üstü kredi gelicek