LYS 2012 sonuçları açıklandı

Her Konuda Tartışabilirsiniz
emrahk
Onursal Üye

Re: LYS 2012 sonuçları açıklandı

Mesaj gönderen emrahk » 21 Tem 2012, 17:40

Yüzbaşıoğlu yazdı:Ben lys sınavına girdim yalnız aöl den henüz mezun olamadım 3.dönem kayıt yenilemeyi kaçırmışım.ek sınav olursa gireceğim ve mezun olacağım inşallah.147 yi aradım ve durumumu izah ettim.bana cevap olarak hala mezun olmadığınız için ek bir puan sonuçlarınıza eklenmemiş ve doğal olarak ymf puanlarınız yok dendi..mezun olur olmaz Ösym ye durumumu izah eden bir bildirim yollayacakmış ım ve ben ve benim gibi öğrenciler ayrı tutulup tekrar puanlarım hesaplanacakmış..
Yine Alo 147, yine bir halttan anlamayan görevliler...

Y-MF derken eğer LYS'lerden girdiğin "sayısal" sınavları kastediyorsan ve bu puanların sistemde gözükmüyorsa, bil ki yapığın yanlışlar doğrularını götürmüş ve -- puan aldığın için puanların hesaplanmamış. ÖSYM'nin açıklamasına göre 180 bin kişinin bu yüzden puanı hesaplanmamış. Bunun AÖL ile ilgisi yok.

Mezun olmayan öğrencilere de okul puanı dediğimiz AOBP ekleniyor ve bu sene de eklendi. Ki zaten açık liselilerin ve örgünlerin %90'ı mezun olmadan YGS'ye başvuruyorlar. İlk sayfada Özgür arkadaşımız puan tablosunun resmini koymuş, bakarsan üst kısımda AOBP'leri de yazıyor. Ki Özgür henüz mezun değil.

Sen de 2012-LYS sonuçlarında AOBP puanlarını görebilirsin. Bilip bilmeden insanlara yanlış bilgi veriyor Alo 147. Bu ilk değil, vasıfsızları çalıştırıyorlar belli ki...

..."iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."

Mustafa Kemal Atatürk

Yüzbaşıoğlu
Acemi

Mesaj gönderen Yüzbaşıoğlu » 21 Tem 2012, 17:45

Hocam bilmiyorum netlerim ahım şahım olmasa da iyi.Halkeğitim birosunda da aynı şeyi söylediler bana.Halen mezun olmadığım için ymf puanlarım yok.mezun olduktan sonra aöl ile ösym arasında geçilecek irtibatlar varmış ve puanlar tekrar hesaplanırmış..bunu sadece 147 söylemedi halkeğitim birosundaki memurlar da söyledi. :wink:
En son Yüzbaşıoğlu tarafından 21 Tem 2012, 17:48 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.

Kullanıcı avatarı
by_scorpion
Asistan

Mesaj gönderen by_scorpion » 21 Tem 2012, 17:45

Emrahk

iyi de sınav puanı almışız 0 puan almamışız ki ? yalnışlarımız tüm doğruları götürse 0 çekerdik puan alamazdık MF den puan aldığım halde Y-MF puanı eklenmemiş. Benim asıl sorunum bu. Ve tecil işi de yattı toplam dönem 15 Aol : 11

emrahk
Onursal Üye

Mesaj gönderen emrahk » 21 Tem 2012, 17:47

Yüzbaşıoğlu yazdı:Arkadaşım dediğim üzere bana denilen bu yönde.İstersen sen de ara...!!!!
Kesinlikle yanlış bilgi. Ben geçen sene LYS-1 ve LYS-2 sayısallara girmiştim ve mezun olmadığım halde MF-1, MF-2 ve MF-3 puan türlerimin hepsi de sonuçlarda gözüküyordu. Dolayısıyla üstte de dediğim gibi bunun mezunlukla ilgisi yok. Puanlarınız hesaplanmamış. ÖSYM optik formaları ve soru kitapçıklarını yayınlayacak, o zaman karşılaştırma yapabilirsiniz...
..."iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."

Mustafa Kemal Atatürk

emrahk
Onursal Üye

Mesaj gönderen emrahk » 21 Tem 2012, 18:07

by_scorpion yazdı:Emrahk

iyi de sınav puanı almışız 0 puan almamışız ki ? yalnışlarımız tüm doğruları götürse 0 çekerdik puan alamazdık MF den puan aldığım halde Y-MF puanı eklenmemiş. Benim asıl sorunum bu. Ve tecil işi de yattı toplam dönem 15 Aol : 11
Peki sonuç sisteminde AOBP kısımları da boş mu? Bu sene sayısallardan LYS'lere girip, henüz mezun olmayan arkadaşlar okuyorsa onlar da durumlarını yazarsa iyi olur buraya. Şuana kadar iki kişiden bu sorunu duyduk. Ama bunun dediğim gibi AÖL ile değil, ÖSYM ile ilgisi var. İtiraz dilekçesi yazmalısınız...

Mustafa Kemal Atatürk

Yüzbaşıoğlu
Acemi

Mesaj gönderen Yüzbaşıoğlu » 21 Tem 2012, 18:25

AOBP SÖZ-SAY-EA Larda ---,---,--- var ben de

emrahk
Onursal Üye

Mesaj gönderen emrahk » 21 Tem 2012, 18:30

Yüzbaşıoğlu yazdı:AOBP SÖZ-SAY-EA Larda ---,---,--- var ben de
İşte ortada büyük sorun var. Acaba senin semtinde görevli lise diploma notunu hesaplayıp ÖSYM'ye bildirmedi mi? Aşağıda bu başlığın ilk sayfasında da yazdığı gibi Özgür arkadaşımızın sonuçları var. Ve bu arkadaşta mezun değil ama normalde olması gerektiği gibi AOBP puanları da yazıyor;

Resim

Mustafa Kemal Atatürk

KGamze
Doçent

Mesaj gönderen KGamze » 21 Tem 2012, 18:34

Evet, bende mezun olmadım ve hepsi yazıyor.

serhads
Çırak

Mesaj gönderen serhads » 21 Tem 2012, 18:53

ben mflere de girdim fakat mf puanları hesaplanmış. y-mf puanları yok arkadaşlar
y-tm , y-ts puanları var y-mf yok acaba neden arkadaşlar hepsine girdim. ama ben mfden tercih yapmak istiyorum sıralamama göre tutuyor bazı yerler bilgisi olan yardımcı olabilirmi

Yüzbaşıoğlu
Acemi

Mesaj gönderen Yüzbaşıoğlu » 21 Tem 2012, 19:02

ay nı durumben de de var arkadaş mezun olmamışsın herhalde sen de benim gibi sanırım neden o okul puanı eklenmemiş halen sana,bana ve bizim gibi olan aöl lilere

Yüzbaşıoğlu
Acemi

Mesaj gönderen Yüzbaşıoğlu » 21 Tem 2012, 19:03

işin ilginç tarafı da var tabi mezun olmayıp da Ymf puanları olan larda var...

Kullanıcı avatarı
by_scorpion
Asistan

Mesaj gönderen by_scorpion » 21 Tem 2012, 19:18

emrahk yazdı:

Peki sonuç sisteminde AOBP kısımları da boş mu? Bu sene sayısallardan LYS'lere girip, henüz mezun olmayan arkadaşlar okuyorsa onlar da durumlarını yazarsa iyi olur buraya. Şuana kadar iki kişiden bu sorunu duyduk. Ama bunun dediğim gibi AÖL ile değil, ÖSYM ile ilgisi var. İtiraz dilekçesi yazmalısınız...

Hyr AOBP bölümleri Sayısal Sözel ve EA olarak puanları mevcut. Dün annem bi televiyon kanalında bu sorunları yaşayhanların mesajlarını duymuş.Sıanv üzerine bir program varmış onda duymuş ve programdaki kişiler ÖSYM den açıklama bekliyoruz diye çağrı yapmış fakat bir açıklama yok. :S

emrahk
Onursal Üye

Mesaj gönderen emrahk » 21 Tem 2012, 20:31

by_scorpion yazdı:
emrahk yazdı:

Hyr AOBP bölümleri Sayısal Sözel ve EA olarak puanları mevcut. Dün annem bi televiyon kanalında bu sorunları yaşayhanların mesajlarını duymuş.Sıanv üzerine bir program varmış onda duymuş ve programdaki kişiler ÖSYM den açıklama bekliyoruz diye çağrı yapmış fakat bir açıklama yok. :S
ÖSYM'ye güvenme, açıklama felan yapmazlar. Yapsalar da yine olan öğrencilere olur. Birçok hatalı soru çıktı bu sene ve inadıya o soruları iptal etmemişler. ÖSYM'den hayır gelmez kısaca.

Bu arada Yüzbaşıoğlu'na senin gibi AOBP bile verilmemiş. Gerçekten saçma sapan iş yapıyor bu ÖSYM. Bak aşağıdaki linkteki "itiraz dilekçesi" ile ilgili yazıyı oku, Pazartesi sen de itiraz dilekçeni ÖSYM'ye gönder. yoksa sonuç çıkmayabilir;

http://www.lyssonuclari.org/2011/07/lys ... kcesi.html

Mustafa Kemal Atatürk

Kullanıcı avatarı
by_scorpion
Asistan

Mesaj gönderen by_scorpion » 21 Tem 2012, 20:40

peki bu LYS için baraj puanı nedir ? YGS gibi 140 ve üzeri değil mi ?

Kullanıcı avatarı
by_scorpion
Asistan

Mesaj gönderen by_scorpion » 22 Tem 2012, 01:13

serhads yazdı:ben mflere de girdim fakat mf puanları hesaplanmış. y-mf puanları yok arkadaşlar
y-tm , y-ts puanları var y-mf yok acaba neden arkadaşlar hepsine girdim. ama ben mfden tercih yapmak istiyorum sıralamama göre tutuyor bazı yerler bilgisi olan yardımcı olabilirmi
MF sınav sonuç puanların 180 altında mı ? Eğer cevap evet ise bu yüzden Y-MF ler yok galiba eğer TM TS puanların 180 üzeri ise bu yüzden onların Yerleştirmeli puanları var MF nin yok. Çoğu kişi bu yönde konuşuyor. aynı sorun bendede var.

“Tartışma Bölümü” sayfasına dön