ASKERLİK TECİL İŞLEMİ
ASKERLİK TECİL İŞLEMİ
AÖL SİTESİNİN EK-C2 BELGESİNİN ÇIKTISINI ALIP BİLGİLERİMİ DOLDURUP ASKERLİK ŞUBESİNE VERDİM BANA TECİL OLDUN DEDİLER FAKAT BİR BELGE VERMEDİLER GİRİŞ YAPMADILAR SADECE KAĞIDI ALIP BU YETER DEDİLER BU KONU HAKKINDA BİLGİNİZ VAR MI ?
2013 Mezun

- by_scorpion
- Asistan
Re: ASKERLİK TECİL İŞLEMİ
bu ertleme için okuduğu roplam dönem mi önemli YOKSA Aol'de okuduğu dönem mi ??
Nasıl yani, çıktıyı alıp kendin doldurup direkt şubene mi gittin? Halk Eğitim veya liselerden birinden kaşe ve imza attırmadın mı?merd0 yazdı:AÖL SİTESİNİN EK-C2 BELGESİNİN ÇIKTISINI ALIP BİLGİLERİMİ DOLDURUP ASKERLİK ŞUBESİNE VERDİM BANA TECİL OLDUN DEDİLER FAKAT BİR BELGE VERMEDİLER GİRİŞ YAPMADILAR SADECE KAĞIDI ALIP BU YETER DEDİLER BU KONU HAKKINDA BİLGİNİZ VAR MI ?
Toplam dönem önemli olan, AÖL'de okuduğu dönem değil...by_scorpion yazdı:bu ertleme için okuduğu roplam dönem mi önemli YOKSA Aol'de okuduğu dönem mi ??
..."iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."
Mustafa Kemal Atatürk
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."
Mustafa Kemal Atatürk
Kaşe vurdurup imza attırdım her işlemi yaptım fakat kafamı karıştıran nokta şu gelip beni askere götürmek isteseler elimde tecil olduğuma dair bir belge yok
2013 Mezun

Sana tecil olduğuna dair belge vermemeleri konusunda birşey diyemem. Ama otuduğun yerdeki şubeye değil de, kütüğünün olduğu yani memleketindeki askerlik şubene yollamalıydın tecil belgeni. Ki belki böyle yapmışsındır bilemiyorum...merd0 yazdı:Kaşe vurdurup imza attırdım her işlemi yaptım fakat kafamı karıştıran nokta şu gelip beni askere götürmek isteseler elimde tecil olduğuma dair bir belge yok
..."iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.
Mustafa Kemal Atatürk
Mustafa Kemal Atatürk
- by_scorpion
- Asistan
o zaman bana tecil yok.Çünkü Toplam : 15 AOL : 11 :S
ben c-2 belgesini doldurdum.okulda imzalatım onaylatım.askerlik şubesine götürdüm bi kagıt verdiler 2016'ya kadar tecilisin yaziyordu.seninkide tecill etmişlerdir sen kaç doğumlusun. bide muyane oldunmu?
Hayır muayene olmadım 93 doğumluyum.caylak44 yazdı:ben c-2 belgesini doldurdum.okulda imzalatım onaylatım.askerlik şubesine götürdüm bi kagıt verdiler 2016'ya kadar tecilisin yaziyordu.seninkide tecill etmişlerdir sen kaç doğumlusun. bide muyane oldunmu?
2013 Mezun

beyler benım kredım 139 3.donem sınavlarına gırcem bu hafta 93 luyum askerlık cagındayım bende ertletcem askerlıgı ancak pek bısey bılmıorum muayeneye gırcekmıyım.Gırmeden ertelenırmı ? bıde belgede kredılerın yazılcak olan yerı var 3 tane ayrı yer var oralara sırasıyla ne yazcaz.bıde bu ocakta kayıt yenıleme yaptırınca tekrar belgeyı subeye goturmek gerkırmı ?
Muayene olman gerekiyor. Artık aile hekimlerinden de olunduğu için, istersen orada muayene olup, verecekleri belgeyle yoklamanı yaptırmak için askerlik şubene gidebilirsin. Tecil için gerekli Ek-c2 belgesini bence sizler doldurmak yerine, Halk Eğitim Merkezi'ne gidin. Onlar MAÖL öğrencilerine bu belgeleri yıllardır hazırladıkları için tecrübelidir, onlardan yardım alıp doldurtabilirsiniz...srcn1903 yazdı:beyler benım kredım 139 3.donem sınavlarına gırcem bu hafta 93 luyum askerlık cagındayım bende ertletcem askerlıgı ancak pek bısey bılmıorum muayeneye gırcekmıyım.Gırmeden ertelenırmı ? bıde belgede kredılerın yazılcak olan yerı var 3 tane ayrı yer var oralara sırasıyla ne yazcaz.bıde bu ocakta kayıt yenıleme yaptırınca tekrar belgeyı subeye goturmek gerkırmı ?
Mustafa Kemal Atatürk
Mustafa Kemal Atatürk
dostum saol bugun gıttım subeye konustum muayene ye gırmezsın belgenı getır bakalım dedıler yarın halletcem hayırlısıyla .
Bugün bir başka arkadaşta tecil yaptırmış ve muayene olmamış. Demek ki muayene olmaya gerek yok AÖL tecili için...
Mustafa Kemal Atatürk
Mustafa Kemal Atatürk
bugun tecıl ısını hallettım arkadslar cok basıt belgeyı acıkogretımdekıler doldurdu pcde doldurdular belgeyı aldım subeye gıttım bılmeyenler ıcın soluyorum belgeyı oraya teslım ettım.ve ıslem tamam .kafama takılan tek sey benım ıl ızmır ılce ödemiş normalde oturdugum yer odemıs ancak kımlıkte ılce kıraz yazıyor bı sorun olmaz heralde.
Arkadaşlar bu tecil işlemi kafamı cok karıştırıyor. Şimdi 12 dönem ve aşşagısı tecil edebilir yazıyor. Benim 8 dönem örgün 3 dönem aol yani 11 dönem. Tecil edebilmem gerekiyor . Ama ben yoklama olmadım 92 doğumluyum tecil edebilirmiyim ?
bılader naptın sen ceza falan almdınmı 92 ler askerde su an sen burdasın gıt bı subeye sor ceza almısmısn ? toplam donem 12 altı olanlar tecıl ettırebılıyor.