Kitaplar Hakkında
- bayan hırslı
- Acemi
Re: Kitaplar Hakkında
Slm arkadaaşlar.ben kayıt oldum ama alamadım kitaplarımı:( kasım sonunda alabilicekmişiz 

bir gün üniversiteli olucakmıyım aceba ?
maaşallah sesimizi sonunda duydular bu sene kayıt olur olmaz kitaplarımızı temin edebiliyoruz ne güzel..bende kayıt oldum fakat kitaplarımı henüz gidip almadım aslında kayıt olduğum gün görevli derslerini seçelim al dedi ama ben evde rahat rahat seçeyim diye almadım derslerimi seçip ilk iş alıcam..
yeni maratonda hepinize başarılar dilerim arkadaşlar
yeni maratonda hepinize başarılar dilerim arkadaşlar
Bende para yatırma derdi yüzünden son anda kaydımı yaptırabildim..O gün kitaplar oradaydı ama ama dediğim gibi büro kapanmış son anda kaydımı aldılar ve daha dersde seçemedimden alamamıştım,şimdi ise işte olduğum için gidip alamıyorum 

In Me Omnis Spes Est Mihi
merhaba bende yeni kayıt yaptırdım daha aktif olarak gözükmüyorum bu durumda kitaplarımı alabilirmiyim nasıl olsa ilkk dönem ders seçilmiyormuş .teşekkürler
bende yeni aldım kitaplarımı bu sene ilk senem inş geceriz sınavları
mrhb arkdşlr ben buraya yeni kayıt oldum.kitapları cumartesi alabiliyormuyuz aöl açık oluyormu cumartesi.iş yerinden izin alamayacağım için ne yapıcam bilmiyorum.gerçi geçen yıl kitaplarımın çoğu sınava 1 hafta kala gelmişti ve hiç çalışamamıştım
UZAK DİYARLARDA BELKİDE GÜNEŞ DOĞMUŞTUR. IŞIĞA HASRET RUHLARA
inşllh bilen biri gelir ve cvp yazar azönceki soruma...ben halk eğitimi arıyorum tlfna bakan yok
- bayan hırslı
- Acemi
mhb arkadaşım nngghhn.Halk eğitim büroları cumartesi açık OLMUYOR.Hafta içi gidip alman gerek kitaplarını.Sen tastiknameyle mi kayıt oldun yoksa diplomayla mı?bunu bilirsem sana yardımcı olabilirim kitapların hakkında....!
bir gün üniversiteli olucakmıyım aceba ?
cvp verdiğiniz için tşkkrlr bayan hırslı...benim bu yıl beşinci dönemim liseye dışarıdan başlamıştım.inşllh en kısa zamanda biter hepimizin
merhaba benim durumum hala aktif olmadı ne yapmam gerekiyor acaba bilen varmı
Fatoşcum ön kayıt süreci var biraz beklemelisin bendede olmuştu.arada bir dene yakında aktifleşirsin sanırım bol şans
Merhaba arkadaşlar,
Yeni eğitim ve öğretim dönemi hepimize hayırlı olsun.Bende 2 tane hariç,diğer kitapları aldım.Onlarıda gelince alacağım.
Konu dışı:Bu sitenin rengi hiç hoş olmamış!Sanki elektrikler kesilmişte karanlıkta kalmışız gibi bir görünüm var.Eski rengine döndürülse iyi olur.Şu avatar resmi yüklemede çok zor,ne kadar uğraştıysam bir türlü olmadı.Siteden kaynaklanıyor sanırım.Boyutu olmadı,URL hatalı,gönderilemedi vs. vs.Şikayetler site yöneticisine duyurulur.
Yeni eğitim ve öğretim dönemi hepimize hayırlı olsun.Bende 2 tane hariç,diğer kitapları aldım.Onlarıda gelince alacağım.
Konu dışı:Bu sitenin rengi hiç hoş olmamış!Sanki elektrikler kesilmişte karanlıkta kalmışız gibi bir görünüm var.Eski rengine döndürülse iyi olur.Şu avatar resmi yüklemede çok zor,ne kadar uğraştıysam bir türlü olmadı.Siteden kaynaklanıyor sanırım.Boyutu olmadı,URL hatalı,gönderilemedi vs. vs.Şikayetler site yöneticisine duyurulur.
"Yaradılanı severiz yaradandan ötürü"