Ek sınavda 40 kredi seçelim
-
- Acemi
Ek sınavda 40 kredi seçelim
Arkadaşlar çoğu arkadaşımız var ek sınavlar da umduğunu bulamayan.Bir çalışma da ek sınav için ve de ek sınavda mevcut olan 30 krediyi 40 kredi yapalım..
Re: Ek sınavda 40 kredi seçelim
öyle bişey olur mu bilmiyorum ama denemeye değer.
-
- Acemi
Geçen yıl ki ek sınavda bu sitenin çok faydası olduğunu duydum.Bir çalışma yapsak neden olmasın.
40 kredilik derslerin başının altından nasıl kalkacaksınız ben şu an bir aya yakın bir süredir 10 kitabı bitiremedim, tabii ki ihtiyacı olan için 40 kredi olursa güzel olabilir ama pek sanmıyorum.
-
- Acemi
Sizden isteğim bana yardımcı olmanız böyle bir talepte bulunmak mümkün mü acaba sizin açınızdan eğer olursa çok ama çok sevinirim...
denersek bişey kaybetmeyiz. biz üstümüze düşeni yapalım da gerisi onlara kalmış.hem daha çok ders seçmemiz daha fazla kredi alabilme şansımız olur.bu da daha iyi olur bence.
bencede 40 kredi olsun.Yoksa 4-5 kredi yüzünden dahgeç mezun olucam.LÜTFENNNNN 40 KREDİ OLSUUUUUUUUNNNN 

-
- Acemi
Ben ek sınav için dilekçe yolladım ve de belirttim 40 kredi olmasını sende yaz ve belirt 40 krediyi
arkadaşlar 40 kredilik sınav için taleplerimizi yoğunlaştıralım.özellikle adminler bu konuda sitede çalışmalar yapmalı herkezi örgütlemeli.herkeze fayda sağlayacak bir düşüncedir bu .ayrıca 40 kredi talebinde bulunan öğrenciler genllikle telefon ve msj materyallerini kullansın. 30 krediden az kalmış öğrenci dilekçede 40 kredi istemesin okul numarasından ihtiyacı olunan kredi belli oluyor o durumdaki öğrenci hiç dilekçe yollamasın zaten 30 kredilik ek sınav garanti verilecek dilekçe yollaycağına bir kaç kez telefon açsın daha faydalı olur...
zaten telefonda görüşmelerimiz kayıt altına alınıyo.yani 147 yi arayıp ek sınav istiyorum mu dicez 

-
- Acemi
Arkadaşlar mail ve dilekçe gönderimlerinizde ek sınavın 30 kredi değil de 40 kredilik olmasını istediğinizi yazarsanız çoook güzel olur.. AÖL destek hattını aradım. Telefondaki beyfendi daha önce 40 kredilik yapıldığını söyledi. 30 kredilik ek sınavın şansı ne kadar yüksekse 40 krediliğinki de öyleymiş. Talebe bağlıymış.. Üniversite sınavında 360 puan yaptım istediğim yere girebiliyorum ama 33 kredim eksik :/ Destek olalım birbirimize.. Lütfen 40 kredilik talepte bulunalım :/
Kredi: 161
AÖL Dönem: 4
Toplam Dönem: 8
AÖL Dönem: 4
Toplam Dönem: 8
olur tabi hepimiz için iyi olur bu.ek sınavda mezun olma şansımız artar.