Kitapçık rezaleti

Her Konuda Tartışabilirsiniz
musti1326
Acemi

Kitapçık rezaleti

Mesaj gönderen musti1326 » 29 Tem 2012, 18:06

Sınav bitmeden kitapçığı vermiyorlar.Bende sınav bittikten sonra saat 5 gibi gittim almaya kitapçıklar yoktu dışarda.Bende bugün sordum
''bugün dağıtmayacak mısınız dünkü kitapçıkları'' dedim adam ''o kitapçıklar uçtuuuuu'' diyor anlamadım dedim.''Biz onları içeri almayız kapının önüne koyduk gece almışlardır'' dedi ''bende dün 5 te geldim yoktu'' dedim.''Biz dağıttık bilmiyoruz'' diyor!!!
Sorumsuzluğun bu kadarı ben şimdi 2 ay sonuçların açıklanmasını bekleyeceğim.

Karma ilkokulu KONYA.

Aslında herkes dahidir.Ama siz kalkıp bir balığı, ağaca tırmanma yeteneğine göre yargılarsanız, tüm hayatını aptal olduğuna inanarak geçirir.
Albert Einstein

MEZUN

saddamhuseyin
Yardımcı Uzman

Re: Kitapçık rezaleti

Mesaj gönderen saddamhuseyin » 29 Tem 2012, 22:39

Bu sınavlarla bilrikte mezun olabilme ihtimalim oldugundan, sonuçlar için 1 ay beklemek istemedigimden, artık bu işin kabak tadı vermiş olmasından ve 2.5 yıldır sınavlarda sürünmüş artık mezun olmak istiyor olmamdan dolayı şimdiye kadar hiç yapmadıgım şeyi yaptım, kitapçıkların peşine düştüm... İlk 1 ve 2'yi aldım 3. cüyü alacaktım ki, kapıdaki polisler sorun çıkardılar, sınav bitmeden içeri almıyoruz dediler. Bunun üzerine idare ve müdür kitapları komple toplayıp kapının önüne dizdiler :mrgreen: . Yanımda bir bayan vardı hiç uğraşamam öfff pöüff diyip kendine ait olmayan kitapçıkları aldı. Ben kendime ait olan 3. oturumun kitapçıgını arayarak buldum ve aldım. 4. kitap için yarın sabah 8.30'da gelin dediler... 3. kitabı alacaksanız şimdi alın, gece kalmaz yağmalarlar uçar dedi aynen... Umarım kitapları akşam oraya atmazlarda yarın gidip 4. cüyüde kurtarırım. :mrgreen: Eğer kitaplarınızı özellikle cumartesi gününe ait olanları, şimdiye kadar almadıysanız, bence ümidi kesseniz yeridir... Millet kendine ait olmayan kitapçıkları da sorumsuzca alıyor. Gerçi benim şahit oldugum olayda o bayan bunda isim yazmıyor demişti galiba yani isimsiz olanı aldı ama daha az düşünceli olan biri size ait kitabı da alabilir...

accursed
Yardımcı Asistan

Mesaj gönderen accursed » 29 Tem 2012, 22:49

Cevap kitapçıkları bir hafta içinde web sitesinde yayımlanır dert etmeyin o kadar kendinize. :)

saddamhuseyin
Yardımcı Uzman

Mesaj gönderen saddamhuseyin » 29 Tem 2012, 22:51

Yayınlanır ama hangi şıkları işaretledigimizi hatırlamayabiliriz... Ben cevap kağıdına işaretledigim her şıkkı aynı zamanda kitapçığa da işaretledim ki, şıklar yayınlanınca kontrol edebileyim diye. Yoksa kitapçığa değil, hangi şıkkı işaretlemiş oldugumuza ihtiyacımız var. Başka bir kağıda şıkları işaretlemek yasak. Yakalanırsanız kopya sayılabilir. Zaten bunun yasak oldugu, kitapçığın üzerinde de yazıyor artık.

Kullanıcı avatarı
maöl
Yardımcı Uzman

Mesaj gönderen maöl » 29 Tem 2012, 22:59

kitapçığı çıkarken alsak ne olacak bunu anlamadım bi de 1 ay bekletiyorlar
İnsanların en hayırlısı insanlara faydalı olanıdır - (Hadis)

accursed
Yardımcı Asistan

Mesaj gönderen accursed » 29 Tem 2012, 23:00

Sizde haklısınız. İnşallah hepiniz geçmişinizdir. :)

Kullanıcı avatarı
ozgur
Uzman Doktor

Mesaj gönderen ozgur » 29 Tem 2012, 23:00

ilk oturumu aldım sonrakileri unuttum yahu :cry: keskw birinde n alma fırsatim olsa
o şimdi ıspartalı; ) Süleyman Demirel üniversitesi.

Kullanıcı avatarı
kripton
Onursal Üye

Mesaj gönderen kripton » 29 Tem 2012, 23:08

Ben de ilk 3 oturumu aldım ama yarın 4. oturumun kitapçığı için taaaaaa o okula gidemem yani şu sıcakta :D Ama benim de ing-8 dördüncü oturumdaydı :wink: Artık ya başka bir okuldan alırım uçmadıysa :mrgreen: ya da internetten yayınlanmasını beklerim ( umarım işaretlediklerimi unutmam)
Resim

saddamhuseyin
Yardımcı Uzman

Mesaj gönderen saddamhuseyin » 29 Tem 2012, 23:29

kripton yazdı:Ben de ilk 3 oturumu aldım ama yarın 4. oturumun kitapçığı için taaaaaa o okula gidemem yani şu sıcakta :D Ama benim de ing-8 dördüncü oturumdaydı :wink: Artık ya başka bir okuldan alırım uçmadıysa :mrgreen: ya da internetten yayınlanmasını beklerim ( umarım işaretlediklerimi unutmam)
Zordu ama değil mi? İng 8 :lol:

Kullanıcı avatarı
kripton
Onursal Üye

Mesaj gönderen kripton » 29 Tem 2012, 23:34

Yok çok zorlamadı beni. Geçmiş sorulardan çıkması çok işime yaradı. Ben de çalışmıştım zaten geçmiş 3 sınavın sorularına. İnşallah geçmişimdir
Resim

murattt

Mesaj gönderen murattt » 30 Tem 2012, 01:45

Bende ilkkez bu sınavda uzun ugraşlar sonucu aldım. Ama bu kitapcıgı cıkarken verseler o sıcakta termometrelerimizin tavan yaptıgı anda ugrastırmasalar

KGamze
Doçent

Mesaj gönderen KGamze » 30 Tem 2012, 01:49

Ben bu sınavda da almadım kim bekleyecek o kadar.

Kullanıcı avatarı
AÇIK ACEMİ
Doktor

Mesaj gönderen AÇIK ACEMİ » 30 Tem 2012, 02:09

valla ben kitapçıklarımı alırken hiç zorluk geçmedim dün sınav bitince 1 ve 2 yi bugün sınav bitimindede 3 ve 4 ü aldım:D fosforu kalemle soru kitapçiğininilk sayfasını karaladıgım için pek zor olmadı bulmam :D
kalan kredi:56 toplam kredi:136

Kullanıcı avatarı
lilas
Uzman Doktor

Mesaj gönderen lilas » 30 Tem 2012, 02:16

ilk 3 oturumun aldim 4.kalsin artık bu sicakta gidemem zaten emin olmadan cevapladim 4 soru vardi onlarin şiklarinida ezberledim açiklaninca bakarim artık
Kaybedeceğini bile bile neden mücadele ediyorsun? dedi.Öleceğini bildiği halde yaşadiğini unutmuştu...

Korkuyorum,birgün biri çıkıp;Ey insanoğlu diyecek ve kimse üstüne alınmayacak...

Kullanıcı avatarı
ozgur
Uzman Doktor

Mesaj gönderen ozgur » 30 Tem 2012, 02:32

kripton yazdı:Ben de ilk 3 oturumu aldım ama yarın 4. oturumun kitapçığı için taaaaaa o okula gidemem yani şu sıcakta :D Ama benim de ing-8 dördüncü oturumdaydı :wink: Artık ya başka bir okuldan alırım uçmadıysa :mrgreen: ya da internetten yayınlanmasını beklerim ( umarım işaretlediklerimi unutmam)
inş alırsın : ) bana da atabilme şansın varmı forumdan sayfalarını? veyahuttan ne bileyim, başka bir şekikde :roll:
o şimdi ıspartalı; ) Süleyman Demirel üniversitesi.

“Tartışma Bölümü” sayfasına dön