Sizin yani ek sınava girecekler adına bende e-mail gönderdim.Belki mezun olamazsam bende sizlerle birlikte ek sınava girerimİsa yazdı:Bu sınavda mezun olan arkadaşları tebrik ederim,hayırlı olsun.Hayatınızda başarılı ve mutlu olmanız dileğiyle.
Sakın ek sınav dilekçesi göndermeyi unutmayınız.Destek bekliyoruz sizlerden.![]()
Evet loto oynar gibi yapanlar var ama ben şahsen inek gibi çalışanlar kısmındaydımE-mine yazdı:saddamhuseyin bende hiç aldırmayacağım diyordum ama aldırılmayacak gibi değildi![]()
Genelleme yapmayı doğru bulmuyorum iyi hocalarada denk geldim azda olsa ama daha çok başımda dikilip sürekli ''daha çok varmı'' tarzı soranlar denk geldi..Birde AÖL öğrencisine ders çalışmadan gelip sınavlarda sayısal loto oynuyor muamelesi yapılıyor, bunda gerçekten sayısal loto oynar gibi sınava girenlerin fazla olmasının payı var ama çok başarılı öğrencilerde var AÖL de kurunun yanında yaşda yanıyor işte..
Pskologcum sağol canım, inşallahhh..Bir hafta kala çalışıp 22 kredi iyiymiş![]()
Kripton inşallahhh canım yaa..Ek sınav için dilekçe göndereceğim bende bu arada kardelen girmiyor hiç haberiniz var mı
byMRZ ek sınavla tamamlarsın o 10 krediyi canım, ehliyetlerinizi aldınız mı Kripronda sende sınava girecektiniz nasıl geçti ?
Kardelen Kripton mezuniyetinizi şimdiden kutluyorum inşallah hepimiz için hayırlı olur..Üniversite mezuniyetinizi kutlamakda nasip olur inşallah değerli arkadaşlarım benimmm..Bağımızı koparmayalım lütfen hayatınızdaki her güzel anın sevincini paylaşmak isterim..kripton yazdı:Evet loto oynar gibi yapanlar var ama ben şahsen inek gibi çalışanlar kısmındaydımE-mine yazdı:saddamhuseyin bende hiç aldırmayacağım diyordum ama aldırılmayacak gibi değildi![]()
Genelleme yapmayı doğru bulmuyorum iyi hocalarada denk geldim azda olsa ama daha çok başımda dikilip sürekli ''daha çok varmı'' tarzı soranlar denk geldi..Birde AÖL öğrencisine ders çalışmadan gelip sınavlarda sayısal loto oynuyor muamelesi yapılıyor, bunda gerçekten sayısal loto oynar gibi sınava girenlerin fazla olmasının payı var ama çok başarılı öğrencilerde var AÖL de kurunun yanında yaşda yanıyor işte..
Pskologcum sağol canım, inşallahhh..Bir hafta kala çalışıp 22 kredi iyiymiş![]()
Kripton inşallahhh canım yaa..Ek sınav için dilekçe göndereceğim bende bu arada kardelen girmiyor hiç haberiniz var mı
byMRZ ek sınavla tamamlarsın o 10 krediyi canım, ehliyetlerinizi aldınız mı Kripronda sende sınava girecektiniz nasıl geçti ?![]()
Ehliyet sınavından geçtim emine cumartesi de direksiyon sınavı var. İnşallah onu da geçersem bir ehliyetim olacak