mezuniyet belgesi
- katre-jess
- Acemi
mezuniyet belgesi
geçici mezuniyet belgesi alıcam, nereden alabilirim halk eğitimden mi yoksa kyıt yenimele yaptığım okullardan mı ?
İnsanlara belirli bilgileri empoze etmek propagandadır...İnsanların hayal güçlerini büyüleyerek bilgi aktarmanın yolu ise eğitimdir... Bizdeki bakanlığın adı Milli Eğitim bakanlığı Değil... MİLİİ PROPAGANDA BAKANLIĞIDIR... a.şerif izgören
Re: mezuniyet belgesi
Ankara'da Genel Mudurlukten. Bizzat gidip almayı denersen işlem daha da hızlanabilir.katre-jess yazdı: geçici mezuniyet belgesi alıcam, nereden alabilirim halk eğitimden mi yoksa kyıt yenimele yaptığım okullardan mı ?
Allah doğarken öğretti ustaca ağlamayı,
Nasılsa gözyaşlarımın cinayetini üstlenecek yalancı bir toz bulunur.
Sen gitmene bak...
Nasılsa gözyaşlarımın cinayetini üstlenecek yalancı bir toz bulunur.
Sen gitmene bak...
- katre-jess
- Acemi
smooky yazdı:Ankara'da Genel Mudurlukten. Bizzat gidip almayı denersen işlem daha da hızlanabilir.katre-jess yazdı: geçici mezuniyet belgesi alıcam, nereden alabilirim halk eğitimden mi yoksa kyıt yenimele yaptığım okullardan mı ?
ne yapmam gerekiyor peki ? ben ayın 17 sinde özel yetenek sınavına gireceğim ve bana çok acil lazım.
ankarada tandığım var ona aldırabilirim ama ilk defa böyle bir şeyle karşılaşıyorum biraz bilgilendirirseniz sevinirim

İnsanlara belirli bilgileri empoze etmek propagandadır...İnsanların hayal güçlerini büyüleyerek bilgi aktarmanın yolu ise eğitimdir... Bizdeki bakanlığın adı Milli Eğitim bakanlığı Değil... MİLİİ PROPAGANDA BAKANLIĞIDIR... a.şerif izgören
Yapacağın şey ilk otobüsle Ankara'ya gitmen olacak çünkü noter tasdikli vekaletname olmadan kimse senin yerine alamaz o belgeyi.