yüz yüze egitim ile ilgili
yüz yüze egitim ile ilgili
arkadaslar yüzyüze egitimim tamamladım halde 2 aydır daha evet olmasını bekliyorum hocayı aradım denklik belgen kaybolmus yeniden düzenlicez falan dün aradm yaptıgını ankarayada yolladıgını söylediler acaba ne zaman evet olur ?
Re: yüz yüze egitim ile ilgili
Çoktan gönderilmeliydi ama kaybolmuş diyorsun. Ankara'ya gönderecekleri belgenin adı "yüzyüze eğitimi tamamladı" adlı belge. Bu belgeyi Ankara'ya ulaştırdıklarında müdürlük incelemeye alır, bir sorun bulamazsa durumun "evet" olur. Ama okul gönderdiyse şuan, AÖL Müdürlüğünü arayıp, acil mezun olmam gerekiyor de, senin belgeni bir an önce incelesinler bence...
..."iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."
Mustafa Kemal Atatürk
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."
Mustafa Kemal Atatürk
hangi numarayı arıcaz aga ?
Alo 147 veya (0 312) 2969616
..."iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.
Mustafa Kemal Atatürk
Mustafa Kemal Atatürk