Ek Sınav Kesinleşti

Yukarıdaki Başlıkların Dışında Kalan Her Türlü Soru ve Cevaplarınızı Bu bölümde Paylaşabilirsiniz
İsa
Acemi

Ek Sınav Kesinleşti

Mesaj gönderen İsa » 15 Ağu 2012, 22:17

Ek sınav yapılması kesinleşti şartları okumak için http://www.aol.meb.gov.tr/haber_goster.asp?ID=498

Kullanıcı avatarı
kripton
Onursal Üye

Re: Ek Sınav Kesinleşti

Mesaj gönderen kripton » 15 Ağu 2012, 23:31

Herkesin gözü aydın :)
Resim

ozgur06
Yardımcı Asistan

Mesaj gönderen ozgur06 » 15 Ağu 2012, 23:47

Ek sınavın tarihi değişebilir.. 8-9 Eylülde aöf bütünleme sınavları var

byMRZ
Uzman Doktor

Mesaj gönderen byMRZ » 15 Ağu 2012, 23:49

super oldu ya gozumun aydın calısmak ıcın sadece 10 gun var ama :roll:

emrahk
Onursal Üye

Mesaj gönderen emrahk » 16 Ağu 2012, 00:25

30 krediden fazla eksiği kalıp sınava giremeyecek arkadaşlar doğal olarak üzülüyor, ama elden birşey de gelmez. Şunu bilsinler ki, ÖSYS tercih yapıp, yerleşenler kaydolmayınca bir sonraki yılda OBP (okul puanı) yarıya düşer biliyorsunuz. Ama 30+ eksiği olduğu için ek sınava katılamayıp, üniversiteye kaydolamayacak olanlar, "mezun olamadım" diye mazaretlerini ÖSYM'ye bildirdikleri zaman 2013'teki ÖSYS sınavlarında okul puanları yarıya düşmeyecektir. Hayat devam ediyor arkadaşlar, seneye daha iyi bir puan alabilirsiniz...
..."iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."

Mustafa Kemal Atatürk

Nar
Acemi

Mesaj gönderen Nar » 16 Ağu 2012, 01:20

Tebrikler. :)
Demek ki biz öğrencilerin de yaptırımı söz konusu.

Kullanıcı avatarı
kardelen198
Uzman Doktor

Mesaj gönderen kardelen198 » 16 Ağu 2012, 01:25

Gözünüz aydın arkadaşlar... Ek sınavda hepinize başarılar diliyorum.

Kullanıcı avatarı
by_scorpion
Asistan

Mesaj gönderen by_scorpion » 16 Ağu 2012, 02:14

Fakat sonuçlar 15 Eylül'de açıklanacak diyor ee ek sınav ile mezun olanlar nasıl kayıt olacak tercihinde gelen Üniversiteye hadi kabul etmezler ise :S

denden

Mesaj gönderen denden » 16 Ağu 2012, 03:44

emrahk yazdı:30 krediden fazla eksiği kalıp sınava giremeyecek arkadaşlar doğal olarak üzülüyor, ama elden birşey de gelmez. Şunu bilsinler ki, ÖSYS tercih yapıp, yerleşenler kaydolmayınca bir sonraki yılda OBP (okul puanı) yarıya düşer biliyorsunuz. Ama 30+ eksiği olduğu için ek sınava katılamayıp, üniversiteye kaydolamayacak olanlar, "mezun olamadım" diye mazaretlerini ÖSYM'ye bildirdikleri zaman 2013'teki ÖSYS sınavlarında okul puanları yarıya düşmeyecektir. Hayat devam ediyor arkadaşlar, seneye daha iyi bir puan alabilirsiniz...
Dostum 3. sınavların sonuçları hariç benimde 31 alan kredisine ihtiyacım var.Bir dersten geçmiş olsam sınava girebiliyorum.
Büyük ihtimal üniversite kazandım.Şimdi 1-2 güne sonuçlar açıklanır diyorlar.Ben mezun olacağıma dair bi belge alıp gidip kaydımı yaptıracakmışım.Sonrasında geçince diplomayı götürcekmişim bu forumdan takip ettiğim kadarıyla.Ama kayıt olduğum okula sordum müdürü halk eğitim merkezinden alacaksın dedi.Halk eğitime sordum onlarda kayıt olduğun okula gideceksin dedi.Ben şimdi nerden alacağım mezun olabilecek durumda olduğuma dair belgeyi ?

gül kılıç
Doktor

Mesaj gönderen gül kılıç » 16 Ağu 2012, 03:58

binlerce kez şükür rabbime gözümüz aydın.ama kesin dimi yaa.sınav sonuçları açıklanmadan belli olmaz demişlerdi

gül kılıç
Doktor

Mesaj gönderen gül kılıç » 16 Ağu 2012, 04:04

dersleri ne zaman seçebiliriz bide kayıt yeniletmek gerekiyo mu şimdi

gül kılıç
Doktor

Mesaj gönderen gül kılıç » 16 Ağu 2012, 04:17

147 yi aradım ilk defa güzel bişey söyledi yani ek sınavın kesinleştiğini :mrgreen:

emrahk
Onursal Üye

Mesaj gönderen emrahk » 16 Ağu 2012, 05:37

denden yazdı:
emrahk yazdı:30 krediden fazla eksiği kalıp sınava giremeyecek arkadaşlar doğal olarak üzülüyor, ama elden birşey de gelmez. Şunu bilsinler ki, ÖSYS tercih yapıp, yerleşenler kaydolmayınca bir sonraki yılda OBP (okul puanı) yarıya düşer biliyorsunuz. Ama 30+ eksiği olduğu için ek sınava katılamayıp, üniversiteye kaydolamayacak olanlar, "mezun olamadım" diye mazaretlerini ÖSYM'ye bildirdikleri zaman 2013'teki ÖSYS sınavlarında okul puanları yarıya düşmeyecektir. Hayat devam ediyor arkadaşlar, seneye daha iyi bir puan alabilirsiniz...
Dostum 3. sınavların sonuçları hariç benimde 31 alan kredisine ihtiyacım var.Bir dersten geçmiş olsam sınava girebiliyorum.
Büyük ihtimal üniversite kazandım.Şimdi 1-2 güne sonuçlar açıklanır diyorlar.Ben mezun olacağıma dair bi belge alıp gidip kaydımı yaptıracakmışım.Sonrasında geçince diplomayı götürcekmişim bu forumdan takip ettiğim kadarıyla.Ama kayıt olduğum okula sordum müdürü halk eğitim merkezinden alacaksın dedi.Halk eğitime sordum onlarda kayıt olduğun okula gideceksin dedi.Ben şimdi nerden alacağım mezun olabilecek durumda olduğuma dair belgeyi ?
Mezun olabileceğine dair mazeret belgesini AÖL ilerki günlerde (Ağustos sonuna doğru) siteden duyurur. Bu belgeyi Halk eğitimler verecek. Tabi koordinatör liseler de verebilir...
..."iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."

Mustafa Kemal Atatürk

emrahk
Onursal Üye

Mesaj gönderen emrahk » 16 Ağu 2012, 06:02

gül kılıç yazdı:dersleri ne zaman seçebiliriz bide kayıt yeniletmek gerekiyo mu şimdi
27, 28, 29 Ağustos 2012 tarihleri arasında bankaya gidip 20 TL yatıracak, sonra koordinatör okullardan başvurunu yapacaksın. Sonra her dönem ki gibi ders seçeeksin...

Mustafa Kemal Atatürk

gül kılıç
Doktor

Mesaj gönderen gül kılıç » 16 Ağu 2012, 06:59

hmm.peki saolasın.

“Diğer Konular Hakkında Sorularınız” sayfasına dön