Muafiyet.. ne zaman oluyordu arkadaşlar?
-
- Doktor
Muafiyet.. ne zaman oluyordu arkadaşlar?
hayırlı geceler kardeşler.
Ben bu Temmuz sınavıyla bırlıkte Geometri 1-2 yi üç kere seçmiş olucam toplamda Geo. kalan son ortak dersim idi.
Başka hiç bir şey yok . Bu sınav la birlikte ondan muaf oluyormuyum.???.. Onu seçtim ama aynı zamnda ya tutarsa diye de attım
Genede muaf sayılıyormu? iki kere geçemedeim cunki attmalarım tuttmadı bunda da tutmasa muaf oluyormuyum? dil anlatım dışında 3 kere başarısız olunca olunca ortak dersden yani Geo dan mezun olabiliniyor değilmi? krediyide 192 tamamlarsam.
Yani kısacası ben 3 kere ortak ders geo yu ( atıp) tutmayınca muaf oluyormuyum?
yoksa boş mu bırakmam gerekiyordu...:S muaf olabilmem içn?
saygılar
Ben bu Temmuz sınavıyla bırlıkte Geometri 1-2 yi üç kere seçmiş olucam toplamda Geo. kalan son ortak dersim idi.
Başka hiç bir şey yok . Bu sınav la birlikte ondan muaf oluyormuyum.???.. Onu seçtim ama aynı zamnda ya tutarsa diye de attım
Genede muaf sayılıyormu? iki kere geçemedeim cunki attmalarım tuttmadı bunda da tutmasa muaf oluyormuyum? dil anlatım dışında 3 kere başarısız olunca olunca ortak dersden yani Geo dan mezun olabiliniyor değilmi? krediyide 192 tamamlarsam.
Yani kısacası ben 3 kere ortak ders geo yu ( atıp) tutmayınca muaf oluyormuyum?
yoksa boş mu bırakmam gerekiyordu...:S muaf olabilmem içn?
saygılar
4-yıllık genel Kültür
14.09.2012
MEZUN
Re: Muafiyet.. ne zaman oluyordu arkadaşlar?
Sınavdan 45 altı not alırsan o dersden başarısız olmus oluyorsun.2 kere girip veremediysen bu sınavda da başarısız olman durumunda geometriden muaf olursun
-
- Doktor
çoook teşekkur ederimmmmmm
4-yıllık genel Kültür
14.09.2012
MEZUN
Merak etme muaf olursun, ben bu ek sınava sadece Geometri 1-2 muafa düşsün diye gireceğim mesela. Kredi, zorunlu dersler hepsi tamam, sadece geo kalmıştı. Oda bu ek sınavla muafa düşüyor dersler, tabi sonuçları bilmiyorum belki kazara geçmiş olursam ek sınava da gerek kalmayacak. Ek sınav yapılmayıp, bu temmuz sınavlarında da kırık alsaydık sırf muafiyet için 1. dönem sınavlarını bekleyecektik. Onun için siz siz olun, önce zorunlu dersleri bitirin, sonrası kolay oluyor.
-
3 Kere girip başarısız olursan muaf olursun (Dil ve Anlatım hariç)
-
- Doktor
tamamdir arkilerim... bu sınavla bilikte tüüüümmmmmmmmmm ortaklardan azad edilmiş oluyor demk bu.. yüppiii hiiiii 
kaldı sadece 14 kredi oda ek sınavda alındımı .. herkesi bana pasta yemeğe çağrıyooorummm:D:D:D:

kaldı sadece 14 kredi oda ek sınavda alındımı .. herkesi bana pasta yemeğe çağrıyooorummm:D:D:D:

4-yıllık genel Kültür
14.09.2012
MEZUN
ben mesleki açık lisede okuyorum toplam kredim 271 alan kredim 130 ek sınav için 3 tane ortak ders seçtim türk edebiyatı 7 ingilizce 6 din kültürü 8 türkedebiyatı ve ingilizceden mayıs ve temmuzda 2 kez sınava girdim birde muaf olduğum ingilizce 5 seçtim sadece din kültüründen geçtiğimde mezun olurmuyum yardım edin lütfen
benimde geometri var bi muafiyete sokamadım 

Yüzyüze eğitimi tamamladıysan ve dediğin gibi 2 kez girip kaldığın dersleri seçtiysen, ek sınavla muaf olur mezun olursun...dönmez yazdı:ben mesleki açık lisede okuyorum toplam kredim 271 alan kredim 130 ek sınav için 3 tane ortak ders seçtim türk edebiyatı 7 ingilizce 6 din kültürü 8 türkedebiyatı ve ingilizceden mayıs ve temmuzda 2 kez sınava girdim birde muaf olduğum ingilizce 5 seçtim sadece din kültüründen geçtiğimde mezun olurmuyum yardım edin lütfen
..."iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."
Mustafa Kemal Atatürk
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."
Mustafa Kemal Atatürk