Derhane ikilemim

Yukarıdaki Başlıkların Dışında Kalan Her Türlü Soru ve Cevaplarınızı Bu bölümde Paylaşabilirsiniz
Nar
Acemi

Derhane ikilemim

Mesaj gönderen Nar » 14 Ağu 2012, 16:32

Günaydın arkadaşlar , ben İstanbul'dan Eda. 
Sizlerle paylaşmak istediğim bi sorunum var, fikirlerinizi merak ediyorum.
Benim sorunum şu daha önce hedefim liseyi öyle ya da böyle bitirmekti. İlerisi yoktu, sadece lise mezunu olmakla yetinecektim. Hal böyle olunca dersleri "zamanım yok vs" diye pek çalışmadan sadece sınavlara giriyorum.
Ama bu yaz anladım ki lise mezunu olmak benim için artık yeterli olmayacak. Ve eğer bu yılımı da iyi değerlendirmezsem bir daha aynı şartlara sahip olamayacağım.
Eğer bu yıl  hazırlanırsam ygs sınavlarına girebilme şansım olduğunu da buradan öğrendim.(teşekkürler :))
O yüzden geçen 4 ayda bütçemi ayarladım ve bi dershaneye gitmeyi düşünüyorum. 
Size danışmak istediğim kısım;
 1- Bu yaklaşık bir yıllık eğitim sürecinde daha önce hiç çalışmadığım derslerle dershaneye (Gerekirse her gün dershaneye gidip saatlerce çalışarak. Zira bu yıl zaman sorunum olmayacak.) giderek YGS sınavlarına da hazırlanabilir miyim? 
Ya da bu yıl mezun olup YGS sınavını da aradan çıkarmayı çok  istesem de gelecek yıl da çalışarak sınava hazırlanmam mı daha sağlıklı olur? 
2- Ve dershaneye gideceksem hangi kurumun şubelerini tercih etmeliyim? 
İstanbul/Avrupa yakasında ikamet ediyorum, tavsiyelerinizi bekliyorum. 

gül kılıç
Doktor

Re: Derhane ikilemim

Mesaj gönderen gül kılıç » 15 Ağu 2012, 00:38

hazırlanırsın tabii.ben 122 kredim varken girdim ygs ye.dersane olarak sistemi tercih etme bence.

çağrı
Uzman

Mesaj gönderen çağrı » 15 Ağu 2012, 00:58

zaman çok önemli yapabilirsen bu sene de hazırlan umarım başarırsın
zaten bu sene şansını denersin sana tecrübe olur ordan aldığın bilgilerle aöl sınavlarını da yuksek kredilerle geçme şansın var
tabii karar senin kendıne guvenıyorsan bence zamandan kazancın olur ..yolun açık olsun

jisguy
Acemi

Mesaj gönderen jisguy » 15 Ağu 2012, 22:18

öncelikle ayıp olmazsa yaşını,örgün liseye gidip gitmediğini yazarsan sana daha iyi cevap verebileceğimi düşünüyorum.

Nar
Acemi

Mesaj gönderen Nar » 16 Ağu 2012, 01:18

Öncelikle cevaplarınız için teşekkür ederim, umarım ben de sizler gibi başarabilirim. :)
jisguy yazdı:öncelikle ayıp olmazsa yaşını,örgün liseye gidip gitmediğini yazarsan sana daha iyi cevap verebileceğimi düşünüyorum.
Elbette, 21 yaşındayım ve örgün liseye hiç gidemedim.
Fikrinizi merak ediyorum.

Kullanıcı avatarı
maöl
Yardımcı Uzman

Mesaj gönderen maöl » 17 Ağu 2012, 21:37

dershaneler kapatılacakmış böyle bir bilgi var başbakan söyledi
İnsanların en hayırlısı insanlara faydalı olanıdır - (Hadis)

“Diğer Konular Hakkında Sorularınız” sayfasına dön