önemli bir sorum sorum olcak

Yukarıdaki Başlıkların Dışında Kalan Her Türlü Soru ve Cevaplarınızı Bu bölümde Paylaşabilirsiniz
zafer51

önemli bir sorum sorum olcak

Mesaj gönderen zafer51 » 17 Ağu 2012, 19:07

ben şimdi lise 12.sınıfa geçtim bu yıl açık öğretime geçmeyi düşünüyorum 9dan sorumlu derslerim fln vardı onların hepsini verdim sonraki senelerde 2.dönemde zayıf derslerim vardı ama ortalama ile geçtim açık liseye geçtiğimde bu dersler karşıma çıkar mı? açık öğretime geçince okuldan min. ne kadar kredi gelir? ve bu dersler karşıma çıkarsa kaç dönem sonunda mezun olabilirim ? 2013 ygs-lys sınavlarına girip üniversiteye kayıt yaptırabilirimiyim ?

sorularımı cevaplarsanız çok yardımcı olursunuz şimdiden teşekkürler

Kullanıcı avatarı
Death
Yardımcı Asistan

Re: önemli bir sorum sorum olcak

Mesaj gönderen Death » 17 Ağu 2012, 19:46

Kredin yüksek gelir ve döneminde yüksek En geç 3 sınavda tahminen mezun olursun Ve sınavada girebilirsin tabiki.
The Exorcist

jisguy
Acemi

Mesaj gönderen jisguy » 17 Ağu 2012, 20:32

geçemediğin dersler hangisi?zaten alansız okuyacaksın o yüzden bütün derslerin sözel dersler olacak o yüzden kafana takma bu sene 2 yada 3 sınavda mezun olursun ben de 11. sınıfın 2. döneminde geçmiştin açık liseye gayet emmnununm

vişneçürüğü
Doktor

Mesaj gönderen vişneçürüğü » 17 Ağu 2012, 20:45

Şu anda bıradan bir şey söylemek biraz zor... Yani çok Havaya ve farazi konuşmuş olunur.. Benim sana tavsiyem. BU konuyu iyi düşün.. Ben şahsen Açık Liseden çoooook memnunum böyle bir sistem yapan kimse sonsuz minet duyuyorum.
Ama kredim kaç gelir şöylemi olur böylenmi olur. konuları çok çok zor. bu hesaplanıyor tastiknamenden bakılarak.
O yüzden madem lise sona gectin.. bitir bu sene normal okulunda... ama olmucak gibiysede. kredileri fallan takma.. su yolunu bulur yapptrı kaydını .. Pişman olmasın.

4-yıllık genel Kültür
14.09.2012
MEZUN

zafer51

Mesaj gönderen zafer51 » 18 Ağu 2012, 01:08

hepinize teşekkürler çok yardımcı oldunuz içimide bi nebze rahatlattınız zaten bugün gittim müdür yardımcısyla konuştum rahat mezun olursun yüksek puan fln gelir dedi bayram dönüşü okula uğrayıp kredilerimi fln hesaplıyıcaz sonra tasdikname alıp açıktan sınavlara hazırlanıcam inş. okulda devamsızlık sorununu fln bu şekilde aşıcam bakalım inş. hayırlısı olur

vişneçürüğü
Doktor

Mesaj gönderen vişneçürüğü » 18 Ağu 2012, 05:02

Olur olur... gayet güzel mevzun olursun meraklanma...
hayırlı uğurlu olsun.. Açık lise çok güzel bir sistem le iişliyor..
hayırlı olsun.. kardeş

4-yıllık genel Kültür
14.09.2012
MEZUN

Kullanıcı avatarı
smooky
Acemi
İletişim:

Mesaj gönderen smooky » 18 Ağu 2012, 13:19

hayırlısıyla geç aöl'e kardeş. bende 11. sinifa geçerken problemler olmuştu açık liseye geçtim mezun olmak üzereyim.
Allah doğarken öğretti ustaca ağlamayı,
Nasılsa gözyaşlarımın cinayetini üstlenecek yalancı bir toz bulunur.
Sen gitmene bak...

“Diğer Konular Hakkında Sorularınız” sayfasına dön