toplam 241 kredim var ama nasıl mezun olucam anlıyamadım
toplam 241 kredim var ama nasıl mezun olucam anlıyamadım
Şimdi arkadaslar benim başarılı ders kredim 90 alan kredim ise tam 130 toplam kredide ise 241 yazıyor e ben şimdi alan kredisiyle başarılı derslerin kredisin toplayınca 220 yapıyo diğer 21 kredide lise 1 den terk oldugum için acaba onun kredisimi yada şuan mezunmuyum kafam karışık
Re: toplam 241 kredim var ama nasıl mezun olucam anlıyamadım
Düz açık liseli misin, meslek mi tam anlayamadım. Ama düz lise isen, öğenci girişinde bulunan "zorunlu dersler" kısmında hiç dersin kalmamış olmalı ve toplam dönemin 8 olmalı en azından mezuniyetin için...
..."iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."
Mustafa Kemal Atatürk
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."
Mustafa Kemal Atatürk
Meslek lisesiyim yüzyüze eğitimim bitti zorunlu dersimde yok.
Tamam, zorunlu dersin yoksa, yüzyüze eğitimin bittiyse mezun olman için bir engel yok. Ama şuan öğrenci girişinde "yüzyüze eğitimi tamamladı mı?" bölümünde "evet" yazıyor mu? Ayrıca kredilerin 3. dönem sınavından sonra mı tamamlanıyor?..
..."iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.
Mustafa Kemal Atatürk
Mustafa Kemal Atatürk
şuan onu göremiyorum yüzyüze eğitimi tamamladı yazısını ama okulla bütün bağlantım bitti diyebilirim stajımı felan herşeyim tamam aol sitesinde görebildiğim öğrenci işleri yüzyüze eğitim dersleri var oraya girincede öğrenci yüzyüze eğitim bilgi raporları cıkıyo altındada onaylayan ünvan ve belge ne için düzenlendi tarzında bir yazı var.Kredimlerim 3 sınava girmeden önce 241 idi.emrahk yazdı:Tamam, zorunlu dersin yoksa, yüzyüze eğitimin bittiyse mezun olman için bir engel yok. Ama şuan öğrenci girişinde "yüzyüze eğitimi tamamladı mı?" bölümünde "evet" yazıyor mu? Ayrıca kredilerin 3. dönem sınavından sonra mı tamamlanıyor?..
O zaman sen 3. dönem sınavının sonuçlarını bekle. Çünkü tüm menüler yerine gelecek o zaman. Eğer yine mezun yazmıyorsa da, demek ki mezuniyet taraman gecikmiştir. Düz AÖL gibi değil, MAÖL mezuniyetleri daha geç olabiliyor. Sınav açıklandıktan sonra şu telefondan arayıp, durumunun mezuna çevrilmesi için istekte bulunursun, düzeltirler;
(0 312) 2969616
Tebrik ederim...
(0 312) 2969616
Tebrik ederim...
Mustafa Kemal Atatürk
Mustafa Kemal Atatürk
yani bu durumda mezunmu olmuş oluyorum ? 

Herşeyi tamamlamışsın, tabi ki mezun olmalısın...nakrat yazdı:yani bu durumda mezunmu olmuş oluyorum ?
Mustafa Kemal Atatürk
Mustafa Kemal Atatürk