HERKESE ŞİMDİDEN BAŞARILAR...
30 krediden fazlasına ihtiyacı olan kardeşlerimiz için gerçekten üzüldüm haklarını helal etsinler, belkide onların dilekçeleri sayesinde bu sınava biz giriyoruz kimse bunu unutmasın ...

milne yazdı:153 kredim var, ek sınav 40 kredili olsaydı muhtemelen en kötü ihtimal ocak ayında mezun oluyordum, şansıma kötü oldu, o kadar da dilekce gönderdik, burada enteresan olan yılın 6 aylık döneminde 3 sınav oluyor diğer 6 aylık döneminde ek sınav harici sınav olmuyor, keşke yılda sınav sayısını 5'e falan çıkarsalar çok güzel olur, ek sınava da gerek kalmaz, ek sınav yerine genel sınavı sürekli koysalar insanlarda mağdur olmasa, mesela ben mağdurum 10 kredi için 9 ay beklemem gerekiyor, yani diplomanın elime geçmesi falan nerden baksan 12 ay yani 1 sene.
bu daha mantıklıemrah42 yazdı:milne yazdı:153 kredim var, ek sınav 40 kredili olsaydı muhtemelen en kötü ihtimal ocak ayında mezun oluyordum, şansıma kötü oldu, o kadar da dilekce gönderdik, burada enteresan olan yılın 6 aylık döneminde 3 sınav oluyor diğer 6 aylık döneminde ek sınav harici sınav olmuyor, keşke yılda sınav sayısını 5'e falan çıkarsalar çok güzel olur, ek sınava da gerek kalmaz, ek sınav yerine genel sınavı sürekli koysalar insanlarda mağdur olmasa, mesela ben mağdurum 10 kredi için 9 ay beklemem gerekiyor, yani diplomanın elime geçmesi falan nerden baksan 12 ay yani 1 sene.
Bence sınav sayısını 5 çıkarmasınlar krediyi 140 a indirsinler nasıl olur))