Yerleştirme sonuçları açıklandı!
Re: Yerleştirme sonuçları açıklandı!
teşekkür ederim kriptan. evet güzel bir bölüm olduğunu düsünüyorum bende : ) sende sanırım ilahiyat istiyordun acıktan. ve tutmuş. senide tebrik ederim.
o şimdi ıspartalı; ) Süleyman Demirel üniversitesi.
Gece gece bir heyecanla bakıp, sonucun istediğim gibi olması çok sevindirdi. Hacettepe Üniversitesi / Alman Dili ve Edebiyatı
Toplam Dönemi : 15
AÖL'de Okuduğu Dönem : 12
Toplam Kredi : 198
Ortak Kredi : 82
Mezuniyet: 28-29 Temmuz 2012
MEZUN!
AÖL'de Okuduğu Dönem : 12
Toplam Kredi : 198
Ortak Kredi : 82
Mezuniyet: 28-29 Temmuz 2012
MEZUN!
O okul yabancı dil istiyor değil mi? İngilizce eğitim veriliyor?.cedric yazdı:hiç helmez dediğim sadece 6-7 kontenjanı olan yer geldi. girne amerikan üniversitesi bilgisayar operatörlüğü %50 burslu:(((((((((((
arkadaşlar benimkide gazi eğt. fakültesi türk dili ve edebiyat öğrt.ni kardeşimde gazi uluslararası ilişkileri kazandı darısı diğer aollilerin başına ..............
ne güzel yaa...böyle haberlerinizi okudukça daha bi hevesleniyorum bende ..ama üniverste sınavından korkuyorum zordur diye...aöl de zor görünüyodu dışardan ama 2 ders dışında kolay olduğunu gördüm.ve daha önce başvurmadığım için çooook pişmanım...
çalışınca hiç bişey zor değil. korkmayın : )
o şimdi ıspartalı; ) Süleyman Demirel üniversitesi.

kütahya dumlupınar üniversitesi takı tasarım ve kuyumculuk..
kazanan herkesi tebrik ederim..
kazanan herkesi tebrik ederim..
'İçinde öyle bir umut taşıki onu senden kimse alamasın.gözlerin hep gülsün.onuda kalbinde öyle bir saklaki gerçekten isteyen bulsun'
MEZUN!!
MEZUN!!
Kazanan herkesi tebrik eder yeni gireceklere de başarılar dilerim umarım herkes istediği bölümü kazanır 

Arkadaşlar, ben de kazanan herkesi tebrik ederim. Bu başlığı görmemişim, herkes inşallah istediği yeri kazanmıştır ve severek okur...
..."iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."
Mustafa Kemal Atatürk
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."
Mustafa Kemal Atatürk
- kardelen198
- Uzman Doktor
Hayırlı olsun arkadaşlar, hepinizi ayrı ayrı tebrik ediyorum.
Tebrikler byMRZ aynı üniversite olmuş bizim de bölümler farklıbyMRZ yazdı:bnde anadolu unıversıtesı aof sosyal hızmetlere yerlestım.

evet cok ıstemıstım bu bolumu kontejyanlıydıda yerlesemem faln dıyodum ama oldu cok sukur hakkımızda hayırlısı unıversıte aol gıbı degıl daha zor bakalım nolacak bız rahatız unıversıte katıtlarımızda yetısıyo allaha sukurkripton yazdı:Tebrikler byMRZ aynı üniversite olmuş bizim de bölümler farklıbyMRZ yazdı:bnde anadolu unıversıtesı aof sosyal hızmetlere yerlestım.