Diploma ücreti hakkında...
Diploma ücreti hakkında...
ben bu açık lise diploma parasını yatırdım makbuzuda aldım bankadan ama eve geldim ücret bilgilerine baktım işlem kırmızı bi yazıyla yapılmadı diyor ...
Re: arkadaşlar acil yardım
Yarın bankaya dekontu götür. İşlemi hatalı yapmışsınız de, düzeltmek zorundalar. Israr edersin itiraz ederlerse...
..."iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."
Mustafa Kemal Atatürk
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."
Mustafa Kemal Atatürk
bankamatikten yatırdım bankamatikten yatırmamı istediler ...
ayrıca dekont değil atmden çıkan makbuz sadece.
ayrıca dekont değil atmden çıkan makbuz sadece.
Ben de bugün atm den yatırdım diplpma harcını. Açıkçası çok fazla dikkat etmedim. Kırmızı bir yazı da yoktu üzerinde. Ben hemen zarfa koyup aps ile postaladım.

- by_scorpion
- Asistan
Re: Diploma ücreti hakkında...
bankamatikten neye göre nasıl yatırıyorsunuz
bunu başarıyla yapan birisi açıklara çok iyi olacak 

Yani ben ezberlemedim ama orada yönergeleri izliyorsun.
Eğitim hizmetlerini tıklıyorsun, diploma parası butonunu tıklıyorsun. Tc kimlik no nu giriyorsun. Sanırım M.E.B diye bir butonda vardı.
Bu yazdıklarım aslında kafanı karıştırır arkadaşım çünkü sırasını tam hatırlayamadım. Ekrana çıkan yazıları dikkatlice okuyup uygun butona basacaksınız. Çok zor değil yani.
Eğitim hizmetlerini tıklıyorsun, diploma parası butonunu tıklıyorsun. Tc kimlik no nu giriyorsun. Sanırım M.E.B diye bir butonda vardı.
Bu yazdıklarım aslında kafanı karıştırır arkadaşım çünkü sırasını tam hatırlayamadım. Ekrana çıkan yazıları dikkatlice okuyup uygun butona basacaksınız. Çok zor değil yani.

ankaraya gidip çıkma belgemi aldım arkadaşlar sorun halloldu zaten