sonuclar acıklanmıs mezunum arkadaslar :)
-
sonuclar acıklanmıs mezunum arkadaslar :)
hem bu dönem polisliği kazandım hem yeni mezun oldum bu acık ögretimden Allah insallah bütün acıkögretim lisesi okuyan arkadaslarıma nasip eder gönlündekilerini, cünkü caba gösteren bircok acikögretim lisesi arkadaslarımız var bence normal liseyi bitirmekten daha zor bu acıklise nasıl zor sınavlar belki gecmisteki cıkan sorulardan ama bu ygs lys falan filan bizim icin cok daha zor bi sınav.
Re: sonuclar acıklanmıs mezunum arkadaslar :)
Tebrik Ederim. Benimde Hayalim omuhammet_71 yazdı:hem bu dönem polisliği kazandım hem yeni mezun oldum bu acık ögretimden Allah insallah bütün acıkögretim lisesi okuyan arkadaslarıma nasip eder gönlündekilerini, cünkü caba gösteren bircok acikögretim lisesi arkadaslarımız var bence normal liseyi bitirmekten daha zor bu acıklise nasıl zor sınavlar belki gecmisteki cıkan sorulardan ama bu ygs lys falan filan bizim icin cok daha zor bi sınav.
-
açıklandı diyip bizi sevindiriyorsun bakıyorum hala açıklanmamış sadece mezun olan arkadaşarınki açıklanmış günde 100 kere açıklanmışmı diye siteye bakıyorum 5 sene olacak hala mezun olamadım ama sonuna geldim sayılır en az 2 sınavda halledecem

ben de 2013 pmyo sınavına giricem.hayattaki en büyük gayem narkotik polisi olmak ve inşallah olucam.hangi pmyo yu kazandın tebrik ederim.seneye alt devren olmak nasip olsa keşke. 

Spor büro, cinayet şube 

-
asayiş berkemal
- maybeoneday
- Uzman
kırıkkalelimisin muhammet 71 ?
Dışımdaki merhametimle oyun oynamayın ki , içimdeki şeytan hayatınızı lunaparka çevirmesin 

- kardelen198
- Uzman Doktor
Tebrikler, Üniversite hayatında başarılar diliyorum...
tebrıkler kardeşim her alanda başarılar