girenler siz naptınız??
o benimde dikkatimi çekti muaf derslerde yok..vişneçürüğü yazdı:benim kredi bilgim yazmıyo neden.. ama tüm derslerden geçmişim...
kredi bilgisi yazmıyo bende o buton yok yani...
kopya senden kaynaklı olmasa bile, arkanda ki - yanında ki kişi senden birebir geçirdiyse hem onun sınavı hemde senin sınavın kopya olarak sayılıyor diye biliyorum.hackerandkoch yazdı:banada 1 derse kopya yazmışlar adi adamlar .
aynen yaw 40 ile kaldık ...ya bu ingilzce konusunda ne yapabiliriz...emrah42 yazdı:Bu dönem 26 kredi aldım kredim 117 oldu ingilizce 6 yıda bir soruyla kaçırdım ama benim bu ingilizce den yana şansım yok tek korkum bu ingilizce yüzünden 1 dönem daha sırf muaf olmak için gireceğim yani 2013 de ek sınava kalacak gibi görünüyor
aogorunus yazdı:bir saat bile çalışmamışken 22 kredi almışım cidden çok garip arkadaşlar, çoğu kişi de beklemediği krediler almış, acaba diyorum aöl'ün bir kıyağı söz konusu olabilir mi
bunun sırıırnı bıze de söyleyin...ne sihir nede keramet nerden gelmış bu nımetaogorunus yazdı:bir saat bile çalışmamışken 22 kredi almışım cidden çok garip arkadaşlar, çoğu kişi de beklemediği krediler almış, acaba diyorum aöl'ün bir kıyağı söz konusu olabilir mi