maol de okuyosan sanırım okula götürmen gerekiyo..halkeğitim sadece düz liseleri kabul ediyo diye biliyorum...pence yazdı:Arkadaşlar ek sınav kaydının dekontlarını okula değilde halk eğitim merkezine götürsem olur mu ? çünkü daha yakın ve kolay oluyor yeni düzenleme sonrası maöl de okuyanları kabul etmiyorlar ama ek sınav olduğu için halk eğitim alırmı ? yoksa uğraşmayım direk okula gideyim.
Ucunda mezuniyet var.. Okul uzak olsa da yürü...pence yazdı:Arkadaşlar ek sınav kaydının dekontlarını okula değilde halk eğitim merkezine götürsem olur mu ? çünkü daha yakın ve kolay oluyor yeni düzenleme sonrası maöl de okuyanları kabul etmiyorlar ama ek sınav olduğu için halk eğitim alırmı ? yoksa uğraşmayım direk okula gideyim.
pence yazdı:Bugün 3 banka gezdim bankamatikler almıyor ek sınav için 20 lirayı yatıramadım. böyle durumda olan varmı ? ek sınav olduğu için sanırım böyle bi durum oldu. Şimdi halk eğitim elden mi alıyor parayı acaba ? yoksa maöl olduğumuz için okul mu elden alıyor ek sınava giren arkadaşlar yardımcı olabilirse sevinirim. Hep sorun oluyor yav
pence yazdı:maöl dekileri halk eğitimler sorun yapmadan hemen alıyor mu ?
Allah yardımcın olsun kardeşim inşallah geç olmadan bitirirsinAÇIK ACEMİ yazdı:7 dersin 6 tanesini geçtim 11 kredi aldım toplam 44 kredim var daha yolun çokkkkkkkkk başındayım
Lejyoner yazdı:Allah yardımcın olsun kardeşim inşallah geç olmadan bitirirsinAÇIK ACEMİ yazdı:7 dersin 6 tanesini geçtim 11 kredi aldım toplam 44 kredim var daha yolun çokkkkkkkkk başındayım)