Artık ders notlarımı yayınlamayacagım
Re: Artık ders notlarımı yayınlamayacagım
yanlış düşünmeyin lütfen ben çoğu zaman üye girişi yapmıyorum bile ama çoğu konu başlıklarına ,ders notlarına göz atıyorum ,beklediğinz bi tşk ise ben tşk ediyorum ,ama illaki ben yaptım yapıyorum ,yapmayacağım tripleri atıyorsanız,bırakın o zaman yazmayın ,hiç sevmediğim şey yapılan işin lafını etmek..
ben kendi adıma çok teşekkür ederim ...
özet kendım hep çıkartrdım ama daha sonra da sizin paylaştıklarnıza da bakardım.
gözden kaçırdığm bilgiler olurdu fark ederdim, ama ben genellıkle sessiz üyelerdenım
elbette dua ediyoruz emın olabilirsinz .
ama pek aktıf olmadımz için formda kusura bakmayın ve lütfen devam edin çalışmalarnıza teşekkürler..
özet kendım hep çıkartrdım ama daha sonra da sizin paylaştıklarnıza da bakardım.
gözden kaçırdığm bilgiler olurdu fark ederdim, ama ben genellıkle sessiz üyelerdenım
elbette dua ediyoruz emın olabilirsinz .
ama pek aktıf olmadımz için formda kusura bakmayın ve lütfen devam edin çalışmalarnıza teşekkürler..
Lafını ettiğimden değil insanlar faydalandıgını anlamak en azından hakkım kimse faydalanmıyorsa eger neye yazayım ki diye düşünür insan işte bu yüzden insanların faydalandığını gelen yorumlardan anlarsın ben burada sadece sanal ortam da insanları tanıyorum gerçek hayatta tanımıyorum insan sanal ortamda tanıdığı birine neden trip yapsın ki böyle düşünmen beni üzdü birde insan bu sanal ortamdan ne bekler ki neyse...yel1z yazdı:yanlış düşünmeyin lütfen ben çoğu zaman üye girişi yapmıyorum bile ama çoğu konu başlıklarına ,ders notlarına göz atıyorum ,beklediğinz bi tşk ise ben tşk ediyorum ,ama illaki ben yaptım yapıyorum ,yapmayacağım tripleri atıyorsanız,bırakın o zaman yazmayın ,hiç sevmediğim şey yapılan işin lafını etmek..
Bu forumdaki Eski arkadaşları özledim. Face de behchat chatin diye aramanın yeterli.
Arkadaşlar hepinizden özür diliyorum. Böyle bir başlık altında konu açmakla hata yaptığımı anladım inşallah daha güzel konu başlıkları altında hatamı telafi edecegim... yakında sınava girecek arkadaşlara başarılar mezun olanlarıda tebrik ediyorum.
Bu forumdaki Eski arkadaşları özledim. Face de behchat chatin diye aramanın yeterli.
est. kardeşim bız asıl üzgünüz haklısın kendine göre
ALLAH razı olsun BIRBIRIMIZE DESTEK ÇIKALIM AÖL.ÖRENCININ AÖL ÖĞRENCİSİ YARDIMCISI olmazsa bu sistemle başedilmz.
ALLAH razı olsun BIRBIRIMIZE DESTEK ÇIKALIM AÖL.ÖRENCININ AÖL ÖĞRENCİSİ YARDIMCISI olmazsa bu sistemle başedilmz.
birilerine yardımcı olmak çok guzel. elbet faydalanan sayısı artacaktır gun geçtikçe. devam et emrah.
Allah doğarken öğretti ustaca ağlamayı,
Nasılsa gözyaşlarımın cinayetini üstlenecek yalancı bir toz bulunur.
Sen gitmene bak...
Nasılsa gözyaşlarımın cinayetini üstlenecek yalancı bir toz bulunur.
Sen gitmene bak...
-
- Doktor
BU AÖL de ne bir Pdr hocamız var hiç bir şeyimiz yok bu forumdan başka..
herkes bildiğini desteğini moralini bur da paylaşsın ki bize yalnız değiliz diye sevinelim.
Ben AÖL hakkında bildiğim her şeyin %90 Açık Lise Forumda öğrendim.. !!!!
İyiki varsınız !!!!!!!!!! HEPİNİZ
herkes bildiğini desteğini moralini bur da paylaşsın ki bize yalnız değiliz diye sevinelim.
Ben AÖL hakkında bildiğim her şeyin %90 Açık Lise Forumda öğrendim.. !!!!
İyiki varsınız !!!!!!!!!! HEPİNİZ
4-yıllık genel Kültür
14.09.2012
MEZUN
emrah, bende biraz yersiz konuştum çok pardon,ders notlarından ing,5-6-7 varmı acaba ne önerirsin bu sınavda 5-6 dan kalmışım ya..
( ocak dönemnde 7 de alıcam ...

yel1z yazdı:emrah, bende biraz yersiz konuştum çok pardon,ders notlarından ing,5-6-7 varmı acaba ne önerirsin bu sınavda 5-6 dan kalmışım ya..( ocak dönemnde 7 de alıcam ...
Önemli degil haklıydın bu güne kadar ingilizcenin hic birinden geçemedim aslında geçmiş sınavlara bakıp aynı sorular çıkıyormu diye gözden geçirmek lazım aslında geçmiş sınavların sorularını ezberlersek aynısından 5 veya 6 tanesi çıkar gibi düşünüyorum 3 veya 4 tanede salladıklarımızdan tutsa geçeriz gibi