Merhabalar.
Ben açık liseye gidiyorum 8 dönemdir. Kredim toplam 130. Şimdi ben üniversite sınavı için dersaneye gitsem seneye üniversiteye gidebilirmiyim ? 3 dönem sınavlarındanda 20şer kredi alsam liseden mezun olmuş oluyorum bu yıl yani üniversite sınavına girebilirmiyim bu yıl yapılcak olan ?
Açık liseden sonra üniversite
-
- Doktor
Re: Açık liseden sonra üniversite
Tabiki girebilirsin. ben Üniversite sınavına 106 krediyle başvurdum bu sene şu an kredim 179 13 kredim kaldı ek sınavda alıp ÜNiye başlıcam allah kısmet ederse.
İçin rahat olsun. YGS kayıtları Ocak ayında başlar. git güzelce kaydını ol..
İnanca ve kendin e güvenle istikrarlı bir şekilde çalış.. Sen bile inanamıcaksın olanlara!!!!
BOL ŞANS ! Allah yardımcınız olsun.
İnanca ve kendin e güvenle istikrarlı bir şekilde çalış.. Sen bile inanamıcaksın olanlara!!!!
4-yıllık genel Kültür
14.09.2012
MEZUN
vişneçürüğü yazdı:Tabiki girebilirsin. ben Üniversite sınavına 106 krediyle başvurdum bu sene şu an kredim 179 13 kredim kaldı ek sınavda alıp ÜNiye başlıcam allah kısmet ederse.
Sağol dostum içimi rahatlattın

Herşey gönlünce olsun.
-
- Doktor
Ne demek.. seninde az kalmış sıkma canını . Yap olsun bittsin:)
Hepimizin allah kalbine göre versin.
Hepimizin allah kalbine göre versin.
4-yıllık genel Kültür
14.09.2012
MEZUN
Evet üniversite sınavına girebilirsiniz ama Toplam krediniz 130 ve siz her dönem 20 kredi alırsanız krediniz 190 olur ve 2 krediniz eksik kalmış olur. Kendinizi sınırlandırmayın 20 kredi ile. Her dönem 30 kredi almak olsun hedefinizdealterreaz yazdı:Merhabalar.
Ben açık liseye gidiyorum 8 dönemdir. Kredim toplam 130. Şimdi ben üniversite sınavı için dersaneye gitsem seneye üniversiteye gidebilirmiyim ? 3 dönem sınavlarındanda 20şer kredi alsam liseden mezun olmuş oluyorum bu yıl yani üniversite sınavına girebilirmiyim bu yıl yapılcak olan ?

Ben de bugün dershaneye yazıldım yaşıtlarımla beraber gireceğim sınava kredim 113 her şey tamam kalan kredim 79 seneye ek sınavda bitiririm diye düşünüyorum. Yazıl dershaneye sende çalışarak her kapı açılır bunu anladım.