HATİP yazdı:mezun olma durumun var vermelerı lazım ama soyle bı durum soz konusu 8. donem sınavına gırecek olsa ıdın verırlerdı rahatlıllasımdı ıse bıraz zor gıbı bılfıgım kadarı ıle
ynusEmr3 yazdı:Ben 182 alan 99 kredim var bnm ek sınava girebilirsiniz die internetteki sayfama geldi.Ben şimdi kayıt yaparım ek sınava kaç kredi seçioz ve benim dönem 6 bu sınava girersem 7 oalcak mezun olmak için 8 gerekio bu sınavda bazı kredileri veririm ocaktaki sınavada girerim biter bölemi olacak 2. eksınav verirlermi ?Şimdiden teşekkürler..![]()
![]()
Arkadaşlar karıştırıyor genelde, sen de karıştırmışsın. Önemli olan toplam dönemdir tüm işlemlerde.. Senin de 12 toplam dönemin olduğu için rahatlıkla ek sınava girebilirsin.ynusEmr3 yazdı:Hmm tmm gende farklı bilgileri olan varsa yazabilir sonradan bakarım teşekkürler asistan ...
Muhtemelen ortak derslerinizin kredisi yüksek diye ek sınava girebilirsiniz diye mesaj gelmiştir. Ama yüzyüze eğitimle aldığınız alan krediler nedeniyle ortak krediniz tam olsa bile mezun olamazsınız. Yine de mezun olamasanız da, sadece ortka kredileriniz tamamlansız diye ek sınava girebilir misiniz konusunda bilgim yok. Başvurabilirseniz sıanva girebilirsiniz de belli olmaz. Ama zaten eğitimiz devam edeceği için gerekte yok...ilknur-ali yazdı:merhaba benim açıköğretim lisesinde 2. senem bitti ilk senemi düz lise ikinci senemi meslek lisesi imamhatip bölümü olarak devam ediyorum toplamda 147 kerdim var alan kredimde 44 banada ek sınava gireye hak kazanmışım diye mesaj geldi zorunlu 9 dersim kaldı.ben anlamadım bana niye böyle mesaj geldi derslerim az kaldığı içinmi yüzyüze eğitim derslerim ne olacak bu sınavları bitirip onlaramı devam edeceğim.yardımcı olurmusunuz teşekkürler..
Merhaba, İngilizce'ye 4 kez girdim demişsiniz. Bilmediğiniz birşey olmalı, yoksa 3 kere giren herkes muaf olur. Belki yanlış hatırlıyorsunuzdur. Geometrileri de 3 kez girip kalırsanız muaf olabilirsiniz...tekyıldız yazdı:selamlar ...
Okul / Alan - Bölüm : AÇIK ÖĞRETİM LİSESİ - 4 YILLIK / GENEL KÜLTÜR
Toplam Dönemi : 11 AOL'de Okuduğu Dönem : 5
Toplam Kredi : 220 Ortak Kredi : 95
ek sınava basvurdum zorunlu derslerım geo1 geo2 ve y.dil 4 var .. ben yıllar ıcerısınde uckere y.dil 4 secmısım ama zorunludan kalkmamıs .. 3 kere kalırsan muaf olursun tabırı vardı neden işlem görmemış. şimdi ek sınavda 2 kere secmıs oldugum geo1 geo2 derslerı ne gırdıgım halde 3 sınıva kabul edılıp muaf olabılıyormuyum ?
Yanlış hatırlamıyorum ya secmısım ama sınava gırmemışim ondan muaf olamamışım sanırım ...emrahk yazdı:Merhaba, İngilizce'ye 4 kez girdim demişsiniz. Bilmediğiniz birşey olmalı, yoksa 3 kere giren herkes muaf olur. Belki yanlış hatırlıyorsunuzdur. Geometrileri de 3 kez girip kalırsanız muaf olabilirsiniz...tekyıldız yazdı:selamlar ...
Okul / Alan - Bölüm : AÇIK ÖĞRETİM LİSESİ - 4 YILLIK / GENEL KÜLTÜR
Toplam Dönemi : 11 AOL'de Okuduğu Dönem : 5
Toplam Kredi : 220 Ortak Kredi : 95
ek sınava basvurdum zorunlu derslerım geo1 geo2 ve y.dil 4 var .. ben yıllar ıcerısınde uckere y.dil 4 secmısım ama zorunludan kalkmamıs .. 3 kere kalırsan muaf olursun tabırı vardı neden işlem görmemış. şimdi ek sınavda 2 kere secmıs oldugum geo1 geo2 derslerı ne gırdıgım halde 3 sınıva kabul edılıp muaf olabılıyormuyum ?