Üniversite Kayıt Öncesi Mezuniyet İncelemesi Acil Yardım !
-
Üniversite Kayıt Öncesi Mezuniyet İncelemesi Acil Yardım !
İyi Günler Ben Muammer EROL açık öğretim öğrencisiyim 3.sınavlar sonucunda mezun olduğum sitede yazıyordu bndan bir kaç gün öncesine kadar kredileri dolmuş zorunlu ders yok ve mezun yazıyordu ancak sonradan mezuniyet incelemesin de olduğuna dair ikazlar almaya başladım.Ankara'yı aradığımda bana bunun evrak eksikliğinden kaynaklandığını okuldan kaynaklandığını ve ne kadar çabuk sürede evrakları tamamlayabilirsem o kadar hızlı diploma alıp mezun olabilceğimi söylediler okula gittim ve anen söyledim onlar da bizden kaynaklı bir sorun yok ilk öğretim diplomanızı gönderin faxla denildi diplomayı alıp gönderdim ama incelemeye alınıp alınmayacağını da bilemiyorum sorum şu ki çıkma belgesi alabilir miyim bu durum da yada ne yapmam gerekiyor yardımcı olun lütfen acil üniversite kayıtları başlamadan önce başıma böylesine bi olay geldi nedenini dahi bilmiyorum.s
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.
Re: Üniversite Kayıt Öncesi Mezuniyet İncelemesi Acil Yardım
Bir kere resmen mezun yazmışlar, bundan sonra bir sorun çıkmaz, düzeltirler...
..."iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."
Mustafa Kemal Atatürk
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."
Mustafa Kemal Atatürk
garip bir durum sanırım. Yani çevremdeki arkadaşlarda görmedim ama ilk öğretim diplomasını isteseler yandım çok uğraşdıracak bir iş sıkıntı düzgün iş yapsalar şaşarım valla o kadar uğraş sonra bu gibi sorunlar çıksın umarım bende de böyle bi durum olmaz.
-
Zaten mezun olmayı dert etmedim ki ben sadece şunu söylüyorum orada mezun yazmadığı için çıkma belgemi veya mezuniyet belgemi alamz mıyım sisteme giremediğim iççin diploma parası da yatıramadam ve kayıtlara çok az bişi kaldı çok az 3-7 eylül diyo ve ben hala mezuniyet incelemesinde görünüyorum ne zaman ve nasıl düzelir ben ne yapmalaıyım nasıl bir belge alabilirim kayıt için işe yarasın da diplomanın canı cehennemeemrahk yazdı:Bir kere resmen mezun yazmışlar, bundan sonra bir sorun çıkmaz, düzeltirler...
Siz ziraat bankasına gidip tc kimlik no nuza bu parayı yatırabilirsiniz Sistemle alakası nasıl onu anlamadım

-
Abicim bnde anlamadım ki sisteme girememden kaynaklanıyo ki ben para yatrmaya çalışınca tc hatalı diyo bnm anlamadığım ben mezun oldğuma dair belgeyi nerden ve nasıl alabilirim ?kripton yazdı:Siz ziraat bankasına gidip tc kimlik no nuza bu parayı yatırabilirsiniz Sistemle alakası nasıl onu anlamadım
Allah Allah atm tc kimlik numaranızı mı kabul etmiyor. Bilmem ki bu durumda ne yapılır

-
aynı sorun bende de var, 5 gündür bunu diyor bana da. 5 eylül'de üniversite kaydım var ve aradığımda mezuniyetimin ne zaman onaylanacağına dair hiç bir bilgi vermiyorlar. illa ankara'ya mı gidelim yani mezuniyet incelemesi bu kadar zor ve uzun süren bir şey olmamalı...
Bir de kayıt yaptıracağınız üniversiteyi arayın ve mezuniyet belgesi ile kayıt yaptırıp yaptıramayacağınızı sorun kabul ediyorlarsa halkeğitimden mezuniyet belgenizi alın.