ZORUNLU DERSLER ILE ILGILI YARDIM!
ZORUNLU DERSLER ILE ILGILI YARDIM!
ya arkadaslar ek sınavda ıkı tane zorunlu dersim kalmıs ; analitik geometri ve geomatrı 8 benım sayısalım hıc ıyı değil ki ben nasıl calıscam ya
yoksa mezun olamam ve üniversiteme kayıt yaptıramam. ooooff

- kardelen198
- Uzman Doktor
Re: ZORUNLU DERSLER ILE ILGILI YARDIM!
Zorunlu dersleri vermeden mezun olamazsınız ya da 3 kez sınava girip başarısız olarak muaf olmanız gerekli. Daha önce kaç kere bu derslerden sınava girdiğinize bakın öncelikle...@busezgii yazdı:ya arkadaslar ek sınavda ıkı tane zorunlu dersim kalmıs ; analitik geometri ve geomatrı 8 benım sayısalım hıc ıyı değil ki ben nasıl calıscam yayoksa mezun olamam ve üniversiteme kayıt yaptıramam. ooooff
147 yi aradım adam baktı daha once gırmemıssınız dedi. benım bunları vermem gerekiyooor! ama nasıl nasıl cıldırcaam 

bence o kadar karamsar olma eğer çalışırsan olur
Umutsuzluga kapılmak mutsuzluğa kapı aralar içinde besledigin umut seni hayata bağlar
bencede internetten araştır cıkmış soruları çöz yapabilirsin. Benimde sayısalla hiç aram yok 

- Jackal4540
- Uzman Doktor
Seninki Bir Şey Değil Benim Toplam Kredim 200 Alan Kredim 108.Zorunlu Derslerime Bak:
DİN KÜLTÜRÜ VE AHLAK BİLGİSİ - 7 (1 Kere Girmişim)
DİN KÜLTÜRÜ VE AHLAK BİLGİSİ - 8 (1 Kere Girmişim)
MATEMATİK - 1 (1 Kere Girmişim)
MATEMATİK - 2 (1 Kere Girmişim)
GEOMETRİ - 1 (Hiç Girmemişim)
GEOMETRİ - 2 (Hiç Girmemişim)
FİZİK - 1 (Hiç Girmemişim)
FİZİK - 2 (Hiç Girmemişim)
KİMYA - 1 (Hiç Girmemişim)
KİMYA - 2 (1 Kere Girmişim)
MİLLİ GÜVENLİK BİLGİSİ - 1 (1 Kere Girmişim)
MİLLİ GÜVENLİK BİLGİSİ - 2 (1 Kere Girmişim)
MANTIK - 1 (Hiç Girmemişim)
MANTIK - 2 (Hiç Girmemişim)
Sayısalı yapamadığım için zaman yok 3 kere girmem lazım muaf olabilmek için böyle saçma sistem görmedim.Türkiyede zaten ne Sağlık Ve Nede Eğitimden Fayda gördüm.
Sayısalı yapamadığım için zaman yok 3 kere girmem lazım muaf olabilmek için böyle saçma sistem görmedim.Türkiyede zaten ne Sağlık Ve Nede Eğitimden Fayda gördüm.
geometri 8 nasıl zorunlu ders oluyor acaba alanlı mı okuyorsunuz? ben de geometri 2'ye kadar zorunluydu.
İnanamıyorum Furkan sana ilk önce seçip kurtulman gereken dersler bunlar çok büyük bir hata yapmışsın. Hepsini önümüzdeki dönemlerde seç biran evvel kurtul bunlardan sonra direkt mezunsun zaten.Jackal4540 yazdı:Seninki Bir Şey Değil Benim Toplam Kredim 200 Alan Kredim 108.Zorunlu Derslerime Bak:
-
- Doktor
YAAA AYNEN DOSTUM YA!!!
NASIL böyle bir hata yaptın kıyamam ya.. Önce hep Bunları secektin. olsun olmasın salıcaktın.. EN azından muaf olurdun.
neyse sağlık olsun. Bu sene halledersin. her şerde bir hayır her hayırda bir şer vardır derler.
NASIL böyle bir hata yaptın kıyamam ya.. Önce hep Bunları secektin. olsun olmasın salıcaktın.. EN azından muaf olurdun.
neyse sağlık olsun. Bu sene halledersin. her şerde bir hayır her hayırda bir şer vardır derler.
4-yıllık genel Kültür
14.09.2012
MEZUN
allah bu zorunlü dersleri cikartani ajdarla aynı adaya düşürsun.
o şimdi ıspartalı; ) Süleyman Demirel üniversitesi.
aynen özgür kim bulduysa benim karşıma çıkmasa iyi olurozgur yazdı:allah bu zorunlü dersleri cikartani ajdarla aynı adaya düşürsun.

Umutsuzluga kapılmak mutsuzluğa kapı aralar içinde besledigin umut seni hayata bağlar
-
- Doktor
Bende bu zorunlu dersler yuzunden 1 dönem geç mezun oldum (:
Arkadaşlar yapmayın etmeyin. BU zorunlu dersleri görmezsek sadece turizim, sosyoloji, din kültürü gibi kolay derslerle lise bitirsek olur mu
Şu an biz normal liselerle aynı haklara sahibiz tabi ki aynı dersleri göreceğiz. Kİ mezun olunca alnımızın akıyla lise mezunuyum diyebilelim de mi.
Jackal senin durumuna da üzüldüm. Açık liseye yeni başlamış arkadaşlar mutlaka ders seçiminde önceliği zorunlu(ortak) derslerden yana yapın.

Jackal senin durumuna da üzüldüm. Açık liseye yeni başlamış arkadaşlar mutlaka ders seçiminde önceliği zorunlu(ortak) derslerden yana yapın.