Üniversite Kayıt Öncesi Mezuniyet belgesi!
-
Üniversite Kayıt Öncesi Mezuniyet belgesi!
Üniversite sınavaına çok çalışıp Uludağ Türkçe Öğretmeniliğini kazandm şükürler olsun Allah herkese nasip etsin ama şimdi de son bi kaç gündür şu ikazı alıyorum krediler bittti ders yok 8 dönem tamam ama mezuniyet incelemesinde diyo bu durum ne zaman düzelir kayıt olmak için belge lazm mezun olduğuma dair ama ne yapcam bilmiyorum diploma parası da yatıramıyorum inceleme olduğu için ne yapcağımı şaşırmış durumdayım ne zaman eskisi gbi mezun yazar ne zaman düzelir ve mezuniyetle ilgili bi belge alabilir miyim 3 eylülde kayıtlar başlıyo lütfen yardım edin..!!!!ACİL!!!!
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.
Re: Üniversite Kayıt Öncesi Mezuniyet belgesi!
Allah Allah bu ne incelemesiymiş acaba. Mezun olduğunuza eminmisiniz. Ben de mezun oldum ve şimdi öğrenci sayfama girdim bir problem yok. Çıkma belgesi için Ankaraya dilekçe yollayabilirsiniz

-
Re: Üniversite Kayıt Öncesi Mezuniyet belgesi!
ANKARA nın hangi adresine dilekçe yollamam gerekli yardımcı olur musunuz ben 3.sınavlarda n sonra mezun oldum ortak 213 alan ise 110 dukripton yazdı:Allah Allah bu ne incelemesiymiş acaba. Mezun olduğunuza eminmisiniz. Ben de mezun oldum ve şimdi öğrenci sayfama girdim bir problem yok. Çıkma belgesi için Ankaraya dilekçe yollayabilirsiniz