Fakat buruk bir mutluluk yaşıyorum hedeflerimin arasında olmayan bir bölümdü, AÖF okumayı düşünmüyordum ama şartlar böyle gelişti..
İnşallah hepimiz için hayırlı olur...
Tebrik ediyor ve Üniversite hayatınızda başarılar diliyorummm

Şu linki okumanızı tavsiye ederimhttp://www.aciklise.net/Forum/viewtopic ... 67fdcbfa70DoranMartell yazdı:Arkadaşlar bende Selçuk Üniversitesine yerleşmişim herkes hayırlı olsun ama, benim mezun olmam için ek sınavlara girmem gerekiyor. Bildiğiniz gibi ek sınavda 9 eylülde, Geometri 2 den muaf olmam lazım o sınava girip. Ama üniversiteye kayıt işlemleri ayın 7 veya 8'inde bitiyordu. Biz mezun olmadan nasıl kayıt yaptıracağız üniversiteye? Bunu çok merak ediyorum...
Emine sana da hayırlı olsun. Aslında benim de hayallerim arasında yoktu ilahiyat. Ben aöf istiyordum ama hep biyoloji kimya tarzı dersler görmek istiyordum. Nasip diyelim artık. Umarım hakkımızda hayırlı olurE-mine yazdı:Eskişehir Anadolu Üniversitesi Açık Öğretim Fakültesi Önlisans İlahiyat..
Fakat buruk bir mutluluk yaşıyorum hedeflerimin arasında olmayan bir bölümdü, AÖF okumayı düşünmüyordum ama şartlar böyle gelişti..
Tebrik ederim canım Üniversite hayatında başarılar diliyorum. İçin hiç burulmasın burası TürkiyeE-mine yazdı:Eskişehir Anadolu Üniversitesi Açık Öğretim Fakültesi Önlisans İlahiyat..
kardelen198 yazdı:Tebrik ederim canım Üniversite hayatında başarılar diliyorum. İçin hiç burulmasın burası TürkiyeE-mine yazdı:Eskişehir Anadolu Üniversitesi Açık Öğretim Fakültesi Önlisans İlahiyat..
Tebrik ediyor ve Üniversite hayatınızda başarılar diliyorummmgünaşırı birşeyler değişiyor, yarınlarda bir bakmışsın önünde yepyeni imkanlar açılmış.
Hayırlı olsun...
Hayırlısı olsun canım benim olabilir neden olmasın seneye bir kere daha girersin.E-mine yazdı:kardelen198 yazdı:Tebrik ederim canım Üniversite hayatında başarılar diliyorum. İçin hiç burulmasın burası TürkiyeE-mine yazdı:Eskişehir Anadolu Üniversitesi Açık Öğretim Fakültesi Önlisans İlahiyat..
Tebrik ediyor ve Üniversite hayatınızda başarılar diliyorummmgünaşırı birşeyler değişiyor, yarınlarda bir bakmışsın önünde yepyeni imkanlar açılmış.
Hayırlı olsun...
Teşekkürler canımmm![]()
Ya benim içimde hala Psikoloji okuyacakmışım gibi bir his var bilmiyorumm![]()
Sanada başarılar canım dershaneye gidecek misin ?
E-mine yazdı:Emine sana da hayırlı olsun. Aslında benim de hayallerim arasında yoktu ilahiyat. Ben aöf istiyordum ama hep biyoloji kimya tarzı dersler görmek istiyordum. Nasip diyelim artık. Umarım hakkımızda hayırlı olur
BU arada aöf ilahiyat kontenjanlımı arkadaşlarBen kontenjansız bir bölümde okuyacam diye üzülüyodum da