HALA DUYURU YAPILMADI ..

Yukarıdaki Başlıkların Dışında Kalan Her Türlü Soru ve Cevaplarınızı Bu bölümde Paylaşabilirsiniz
Nur Pirinc
Yardımcı Asistan

HALA DUYURU YAPILMADI ..

Mesaj gönderen Nur Pirinc » 27 Ağu 2012, 21:11

üniversiteye kayıt yaptıramıcam diye çok korkuyorum :( bugün halkeğitime gittiğimde de sordum üniversiteye kayıt yaptırıcam, açıkladım daha önceki senlerde de böyle bi belge alınıyormuş onunla kayıt yaptırmışlar diye. bilgileri olmadıklarını söylediler. Buradaki arkadaşlar duyuru yapılacak dediniz ama hala bişey yok . burada çok konu açıldı konuşuldu ama hala ses çıkmayınca korkuyorum işte üniversiteye kayıt yaptıramamaktan...

MEZUN

@busezgii
Çırak

Re: HALA DUYURU YAPILMADI ..

Mesaj gönderen @busezgii » 27 Ağu 2012, 21:17

bende senin durumundayım :(

HATİP
Çırak

Mesaj gönderen HATİP » 27 Ağu 2012, 22:52

HERSYI ÖĞRENDIM UNIVERTSITEYE MEZUN OLMA DURUMUN VARSA BELGE VERECEKLER MEZUN OLDU ISEN DE MEZUNIYET YAZISI ILE KAYIT YAPILIYO RAHATOLUN

Nur Pirinc
Yardımcı Asistan

Mesaj gönderen Nur Pirinc » 27 Ağu 2012, 23:08

halkeğitimden mi verecekler ne zaman peki
MEZUN

emrahk
Onursal Üye

Mesaj gönderen emrahk » 28 Ağu 2012, 00:43

Hak veriyorum sizlere, heyecenlısınız ve hep "acaba bir sorun çıkar mı?" diye de tedirgin... Ama sorun çıkmayacak, YÖK ile yazışmalar bitti ise eli kulağındadır duyurunun...
..."iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."

Mustafa Kemal Atatürk

Nur Pirinc
Yardımcı Asistan

Mesaj gönderen Nur Pirinc » 28 Ağu 2012, 00:58

bekleyişteyiz dört gözle bekliyoruz ..
MEZUN

@busezgii
Çırak

Mesaj gönderen @busezgii » 28 Ağu 2012, 01:09

hatip nerden öğrendin?

Kullanıcı avatarı
tospaha
Acemi

Mesaj gönderen tospaha » 28 Ağu 2012, 01:18

Nur Pirinc yazdı:üniversiteye kayıt yaptıramıcam diye çok korkuyorum :( bugün halkeğitime gittiğimde de sordum üniversiteye kayıt yaptırıcam, açıkladım daha önceki senlerde de böyle bi belge alınıyormuş onunla kayıt yaptırmışlar diye. bilgileri olmadıklarını söylediler. Buradaki arkadaşlar duyuru yapılacak dediniz ama hala bişey yok . burada çok konu açıldı konuşuldu ama hala ses çıkmayınca korkuyorum işte üniversiteye kayıt yaptıramamaktan...
ben de bu gün halk eğitime sordum yarın öbür gün çıkar dediler.perşembe zafer bayramı tatili olmazsa cuma kesin çıkar dediler...bekliycez...pazartesi kayıtlar başlıyo ünverstye...inşallah bi aksilik olmaz...
greenpink

Nur Pirinc
Yardımcı Asistan

Mesaj gönderen Nur Pirinc » 28 Ağu 2012, 01:25

evet bi aksilik çıkmadan kayıt yaptrcaz inşallah.. halkeğtime sorduğunda dediğini doğruladılar mı yani
MEZUN

Kullanıcı avatarı
tospaha
Acemi

Mesaj gönderen tospaha » 28 Ağu 2012, 01:28

Nur Pirinc yazdı:eve bi aksilik çıkmadan kayıt yaptrcaz inşallah.. halkeğtime sorduğunda dediğini doğruladılar mı yani
evet eyüp halk eğitime gittim bizde bekliyoruz dediler...hatta adam espiri bile yaptı sorumluluğu biz alıyoruz ek sınav sonrası bu öğrenci mezun olacaktır diye.. muhakkak olun dedi..kesin varmış bu belge..
greenpink

Nur Pirinc
Yardımcı Asistan

Mesaj gönderen Nur Pirinc » 28 Ağu 2012, 01:29

bizim burdaki halkeğitimdekiler bişey bilmiyorlar ya.. bunu bildiğimde iyi oldu. en geç cumaya kadar alırız ozamn bu belgeyi
MEZUN

emrahk
Onursal Üye

Mesaj gönderen emrahk » 28 Ağu 2012, 01:33

tospaha yazdı:
Nur Pirinc yazdı:eve bi aksilik çıkmadan kayıt yaptrcaz inşallah.. halkeğtime sorduğunda dediğini doğruladılar mı yani
evet eyüp halk eğitime gittim bizde bekliyoruz dediler...hatta adam espiri bile yaptı sorumluluğu biz alıyoruz ek sınav sonrası bu öğrenci mezun olacaktır diye.. muhakkak olun dedi..kesin varmış bu belge..
Helal olsun sizin oradaki Halk Eğitim Merkezi yetkililerine. Birçoğunun birşeyden haberi yok, olsa da baştan savma yapıyorlar. Öğrencilerin içini rahatlatmaları gerekirken, iyice strese sokuyorlar. Bu 147 hep böyle. Geçen senelerde aloegitim@meb.gov.tr mail adresi vardı ve mükemmel cevaplar gelirdi her konuya. İşi bozdular.

Şuan psikolojisi bozulmuş yüzlerce öğrenci var, nasıl kaydolacağım derdinde bu gençler. Ve verdikleri cevap "öyle bir belge yok!" gel de katil olma... :evil:
..."iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."

Mustafa Kemal Atatürk

Kullanıcı avatarı
tospaha
Acemi

Mesaj gönderen tospaha » 28 Ağu 2012, 01:36

emrahk yazdı:
tospaha yazdı:
Helal olsun sizin oradaki Halk Eğitim Merkezi yetkililerine. Birçoğunun birşeyden haberi yok, olsa da baştan savma yapıyorlar. Öğrencilerin içini rahatlatmaları gerekirken, iyice strese sokuyorlar. Bu 147 hep böyle. Geçen senelerde aloegitim@meb.gov.tr mail adresi vardı ve mükemmel cevaplar gelirdi her konuya. İşi bozdular.

Şuan psikoloji bozulmuş yüzlerce öğrenci var, nasıl kaydolacağım derdinde bu gençler. Ve verdikleri cevap "öyle bir belge yok!" gel de katil olma... :evil:[/quot ewet... içim rahatladı öyle dediklerinde pek umudum yoktu çünkü...cuma gününü bekliycez artık...
greenpink

qwert21

Mesaj gönderen qwert21 » 28 Ağu 2012, 01:38

emrahk yazdı:
tospaha yazdı:

Şuan psikoloji bozulmuş yüzlerce öğrenci var, nasıl kaydolacağım derdinde bu gençler. Ve verdikleri cevap "öyle bir belge yok!" gel de katil olma... :evil:
Aynen katılıyorum dediklerinize. Böyle bir belge yok dedikleri gibi hiç boşuna bekleme o duyuruyu diyorlar. Hatta senin muhattabın ben değilim diyor. Bişey bilmeden gelmiş müdür olmuş oraya. Önünde kayıt yenileme bekleyen öğrenciler var müdür bey(!) araba alım satım peşinde.

Nur Pirinc
Yardımcı Asistan

Mesaj gönderen Nur Pirinc » 28 Ağu 2012, 01:43

Allahım sen benim ve benim durumumdaki arkadaşlarıma yardım et şu ek sınavda da başarıyla verelim şu dersleri ve bitsin artık.. sınavına ayrı stres, tercihlerde ayrı stres, ek sınavdı üni kaydıydı ayrı stres... Allah hepimize sabır versin işlerimize kolaylık versin ... :)
MEZUN

“Diğer Konular Hakkında Sorularınız” sayfasına dön