Mesleki Açık Lise

Yukarıdaki Başlıkların Dışında Kalan Her Türlü Soru ve Cevaplarınızı Bu bölümde Paylaşabilirsiniz
mcaglayan

Mesleki Açık Lise

Mesaj gönderen mcaglayan » 31 Ağu 2012, 17:05

Yüz yüze eğitim aldığım okuldan toplam 3 dersim kaldı. Fakat genel kültür derslerinden hepsinden geçtim diplomayı almak için yüz yüze eğitimde bitmesi gerekiyor ? :roll:

Selçuk Üniversitesi Sosyal Bilimler Meslek Yüksek Okulu - Bankacılık ve Sigortacılık

eyüp ergün

Re: Mesleki Açık Lise

Mesaj gönderen eyüp ergün » 31 Ağu 2012, 18:14

evet yüz yüze eğitimindeki dersleride vermeniz gerekiyor.

emrahk
Onursal Üye

Mesaj gönderen emrahk » 31 Ağu 2012, 19:51

Ek sınava başvurmadın sanırım? Pazartesi'nden, Çarşamba'ya kadar gidip yüzyüze eğitim aldığın okula başvursaydın, alttan kalan 3 meslek dersini sınavda verip mezun olurdun...
..."iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."

Mustafa Kemal Atatürk

mcaglayan

Mesaj gönderen mcaglayan » 31 Ağu 2012, 20:31

emrahk yazdı:Ek sınava başvurmadın sanırım? Pazartesi'nden, Çarşamba'ya kadar gidip yüzyüze eğitim aldığın okula başvursaydın, alttan kalan 3 meslek dersini sınavda verip mezun olurdun...
ya ben onu sadece açık liseliler için sanıyordum. hal bu ki okula da gitmiştim daha önceden staj için o sınavdan bize hiç bahsetmediler. :cry:
Selçuk Üniversitesi Sosyal Bilimler Meslek Yüksek Okulu - Bankacılık ve Sigortacılık

emrahk
Onursal Üye

Mesaj gönderen emrahk » 31 Ağu 2012, 20:35

Keşke forumu önceden takip edebilseydin. Ek sınav MAÖL için de yapılıyor. Ortak derslerden 30 krediye kadar eksiği olanlar ve meslek derslerinden en fazla 4 tane alttan kalanlar başvurabiliyordu. Bu saatten sonra başvuruları uzatırlar mı bilmem ama senin için çok iyi olurdu. AÖL ve MAÖL sitesini sürekli takip et, hatta MAÖL ara ve uzatılmasını talep et, belki uzatırlar...
..."iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."

Mustafa Kemal Atatürk

mcaglayan

Mesaj gönderen mcaglayan » 31 Ağu 2012, 20:39

emrahk yazdı:Keşke forumu önceden takip edebilseydin. Ek sınav MAÖL için de yapılıyor. Ortak derslerden 30 krediye kadar eksiği olanlar ve meslek derslerinden en fazla 4 tane alttan kalanlar başvurabiliyordu. Bu saatten sonra başvuruları uzatırlar mı bilmem ama senin için çok iyi olurdu. AÖL ve MAÖL sitesini sürekli takip et, hatta MAÖL ara ve uzatılmasını talep et, belki uzatırlar...
zaten toplam 3 dersim kaldı. 1 tanesi bu dönem 2 tanesi öbür dönem. hiç olmazsa hafta sonu okulda vakit geçiririm :lol:

emrahk
Onursal Üye

Mesaj gönderen emrahk » 31 Ağu 2012, 20:42

Gitmek istersen git tabi, acil mezun olmak istediğini düşünerek söyledim...

Mustafa Kemal Atatürk

mcaglayan

Mesaj gönderen mcaglayan » 31 Ağu 2012, 20:44

emrahk yazdı:Gitmek istersen git tabi, acil mezun olmak istediğini düşünerek söyledim...
genede dediğin gibi takip edeyim de inşallah uzatırlar :D

“Diğer Konular Hakkında Sorularınız” sayfasına dön