Üniversiteyi Kazanan Öğrencilerimizin Dikkatine!
Sonunda arkadaşlar.... sonunda AçıkÖğretim Lisesi duyuru yaptı ve mezun olabileceğimize dair belge alabileceğimizi ve bununla üniversiteye kayıt olabileceğimizi belirttiler..
http://www.aol.meb.gov.tr/haber_goster.asp?ID=502
--------------------------------------------------------------
Mezun olabilecek durumda olan ancak 30 ve daha az kredi eksikliği nedeniyle mezun olamayan öğrencilerimizden herhangi bir üniversitede okumaya hak kazananlar, kazandıkları Üniversiteye kayıt yaptırabilmeleri için 08 Eylül 2012 tarihinde yapılacak olan ek sınava katılabileceklerdir.
Bu durumda olan öğrencilerimizden sınavdan önce Üniversiteye kayıt yaptırma zorunluluğu olanlar. ekteki belgeyi Genel Liseler, Halk Eğitim Merkezleri ve Açık Öğretim Lisesi işlemlerini yürüten Anadolu Liselerine onaylatarak kazandıkları Üniversiteye takdim edebilirler.
İlgili Makama Yazısı için tıklayınız.
Not : 08 Eylül 2012 tarihinde yapılacak olan ek sınavda mezun olacak öğrencilerimizin üniversiteye kayıtları ile ilgili YÖK'e yazı yazılmıştır.
http://www.aol.meb.gov.tr/haber_goster.asp?ID=502
Mezun olabilecek durumda olan ancak 30 ve daha az kredi eksikliği nedeniyle mezun olamayan öğrencilerimizden herhangi bir üniversitede okumaya hak kazananlar, kazandıkları Üniversiteye kayıt yaptırabilmeleri için 08 Eylül 2012 tarihinde yapılacak olan ek sınava katılabileceklerdir.
Bu durumda olan öğrencilerimizden sınavdan önce Üniversiteye kayıt yaptırma zorunluluğu olanlar. ekteki belgeyi Genel Liseler, Halk Eğitim Merkezleri ve Açık Öğretim Lisesi işlemlerini yürüten Anadolu Liselerine onaylatarak kazandıkları Üniversiteye takdim edebilirler.
İlgili Makama Yazısı için tıklayınız.
Not : 08 Eylül 2012 tarihinde yapılacak olan ek sınavda mezun olacak öğrencilerimizin üniversiteye kayıtları ile ilgili YÖK'e yazı yazılmıştır.
Re: Üniversiteyi Kazanan Öğrencilerimizin Dikkatine!
hadi bakalım arkadaşlar hepimize hayırlı olsun. beklenen gerçekleşti.
herkes gönül rahatlığıyla kaydını yaptırabilir. artık rahatlayın ve tadını cıkarın : )

o şimdi ıspartalı; ) Süleyman Demirel üniversitesi.
Bugün de dahil beni günlerce sinir eden AÖL ile SDÜ'de telefona cevap veren adama ne desem azdır.
Madem böyle bir durum söz konusuydu, neden "kesinlikle diplomasız kayıt yapılmıyor" denildiğini güzel bir soruşturmak lazım.
Madem böyle bir durum söz konusuydu, neden "kesinlikle diplomasız kayıt yapılmıyor" denildiğini güzel bir soruşturmak lazım.
-
- Yardımcı Asistan
kesinlikle katılıyorumcRosKy yazdı:Bugün de dahil beni günlerce sinir eden AÖL ile SDÜ'de telefona cevap veren adama ne desem azdır.
MEZUN
ARKADAŞLAR BENDE ALDIM BU BELGEYİ BUGÜN ŞİMDİ MERAK ETTİĞİ ÜNİVERSİTEYE KAYIT OLMAYA GİTTİĞİMİZDE SADECE BU BELGEYİMİ GÖTÜRCEZ YOKSA BAŞKA BİRŞEY GEREKLİMİ?
Kazandığın üniversitenin sitesine gir orada gerekli olan evrakları ögrenırsin.kara yazdı:ARKADAŞLAR BENDE ALDIM BU BELGEYİ BUGÜN ŞİMDİ MERAK ETTİĞİ ÜNİVERSİTEYE KAYIT OLMAYA GİTTİĞİMİZDE SADECE BU BELGEYİMİ GÖTÜRCEZ YOKSA BAŞKA BİRŞEY GEREKLİMİ?

-
- Doktor
OOOH ŞÜKÜRLER OLSUN ALLAHIMAAAAAAAA...
ALDIK BELGEMİZİ ÇOOOK MUTLUYUMMM
PAZARTESİ KAYDA GİDİYOOREEEEEE
ALLAH HEPİMİZE YARDIM ETSİNNNNNNNNNNNN
ALDIK BELGEMİZİ ÇOOOK MUTLUYUMMM

4-yıllık genel Kültür
14.09.2012
MEZUN
Amin aminvişneçürüğü yazdı:OOOH ŞÜKÜRLER OLSUN ALLAHIMAAAAAAAA...
ALDIK BELGEMİZİ ÇOOOK MUTLUYUMMMPAZARTESİ KAYDA GİDİYOOREEEEEE

-
- Yardımcı Asistan
KAYIT İŞLERİ HALLOSUN, BİDE ŞU EK SINAVDA DA DERSLERİMİ VEREYİM... HAVA UÇUCAMMMMM
AMA BELGEYİ BUGÜN VERMELERİNE OKADAR ÇOK SEVİNDİMKİ ANLATAMAM ŞİMDİ PAZAR GÜNÜ YOLCULUKKKK.. PAZARTESİDE KAYIDAAA
)) 

MEZUN
Hayırlı olsun benımde salı yolculuk çarşamba kayıt inşallah mutlu döneriz burayaNur Pirinc yazdı:KAYIT İŞLERİ HALLOSUN, BİDE ŞU EK SINAVDA DA DERSLERİMİ VEREYİM... HAVA UÇUCAMMMMM![]()
![]()
![]()
AMA BELGEYİ BUGÜN VERMELERİNE OKADAR ÇOK SEVİNDİMKİ ANLATAMAM ŞİMDİ PAZAR GÜNÜ YOLCULUKKKK.. PAZARTESİDE KAYIDAAA
))

-
- Yardımcı Asistan
hocam bu belgeyle ön kayıt yaptırıyormussuz bu 8 eylül eki sınavda krediyi tamamlayamazsak ne olcak peki
asıl konu kayıtda 385 lira kayıt parasını vercekmiyiz krediyi tamamlayamazsak bu para yanacakmı
asıl konu kayıtda 385 lira kayıt parasını vercekmiyiz krediyi tamamlayamazsak bu para yanacakmı