Hmzx13 yazdı:Emrah hocam geldiğinde bir yardımcı olur musun bizim dilekçe kredi herşey farklı olacağı için üniversite bunu kabul etmeyecek gibi konuştum bölümümü gösteren birşey istiyorlar maol dilekçe duyurusu yapmadı bu sorunumuza nasıl çare bulabiliriz kimsenin ilgilendiği yok maol olarak az kişiyiz sanırım :S
Dostum haklısın aslında. Ben AÖL için olan belge ile sorun olmaz demiştim ama gözümden kaçmış birşey var ki; orada mezuniyet şartları 192 kredi yazıyor. Yani MAÖL için dediğin gibi olmaz. MAÖL sitesi hep böyle geç kalır her duyuruda. AÖL ve MAÖL iki ayrım kurum olmasına rağmen, tüm hakları eşittir. Dolayısıyla bu belgenin meslek liselilere uyarlanmış halini MAÖL'de yayınlamak durumunda. Ama ne zaman? İşte onu okulu arayıp talep etmedikçe belli olmaz...
dvlhr yazdı:arkadaşlar ben günlerdir forumu okuyordum sizler için bu haber yayınlandı ya okadar sevindimki anlatamam inşallah bende seneye sizin gibi ek sınavla mezun olup gidebilecem üniversiteye tabi bu sene sınava girebilirsem çünkü 96 kredim var 102 olması gerekiyor bakalım inşallah bi sıkıntı çıkmaz emrah abi zaten çıkmaz demişti neyse gözünüz aydın arkadaşlar inşallah kayıtlarınızı güzel bir şekilde olursunuz başarılar.
Evet, bu duyuru bekleniyordu, geç oldu biraz ama geç olsun güç olmasın. Herkes kaydını sorunsuz yaptırsın...