BİZ MAOL ÖĞRENCİLERİ BU ÇIKAN MEZUN BELGESİNİ ALYOMYUZ !!!!

Yukarıdaki Başlıkların Dışında Kalan Her Türlü Soru ve Cevaplarınızı Bu bölümde Paylaşabilirsiniz
eyüp ergün

BİZ MAOL ÖĞRENCİLERİ BU ÇIKAN MEZUN BELGESİNİ ALYOMYUZ !!!!

Mesaj gönderen eyüp ergün » 01 Eyl 2012, 08:38

merhaba ben maol öğrencisiyim

Okul / Alan - Bölüm : MESLEKİ AÇIK ÖĞRETİM LİSESİ - 4 YILLIK / MUHASEBE VE FİNANSMAN ALANI
Öğrencilik Durumu : AKTİF
Toplam Dönemi : 13 AOL'de Okuduğu Dönem : 5
Toplam Kredi : 256 Alan Kredi : 136
Yüz Yüze Eğitimi Tamamladı Mı? : EVET

bilgilerim bunlar ve benim kredim herşeyim tam sadece ortak 2 tene dersim olduğu için ben mezun olamıyorum bu ek sınava girdiğimde ben bu 2 dersten muaf olucam.

asıl sorum biz bu çıkan belgeyi alabiliyormuyuz alırsak bile bizim kredi bilgiler ordaki yazılanlara uymuyor.
napıcaz bizzzz !!!!!

emrahk
Onursal Üye

Re: BİZ MAOL ÖĞRENCİLERİ BU ÇIKAN MEZUN BELGESİNİ ALYOMYUZ !

Mesaj gönderen emrahk » 01 Eyl 2012, 16:44

MAÖL'ün duyarsızlığı... Başka birşey değil...

Pazartesi MAÖL web sitesinden de kendileri için belge yayınlanacaktır diye umuyorum...
..."iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."

Mustafa Kemal Atatürk

Hmzx13
Çırak

Mesaj gönderen Hmzx13 » 01 Eyl 2012, 18:32

Ben 147 yi aradım birşey bildikleri yok.Sonra maol yi aradım kızla konuştum bizde bu belgeyi yayınlarız kısa zamanda ama yökle ösymyle yazışmamıza rağmen bizi zor durumda bırakıyorlar sizleride mağdur durumda bırakabilirler bu yüzden sizde ösymyi yökü ve başbakanlık bilgi işlemi sürekli arayın talepte bulunun yoksa takmıyorlar diyor.Duruma bakar mısınız anladığım kadarıylada aol de yayınlamış fakat yökün ösymnin vs hiçbir kurumun aldığı resmi bir karar yok buda öğrencileri zor durumda bırakmak demek arkadaşlar arayalım yök ösymyi maol için de (0 312) 2969649 bu numarayı arayın lütfen kısa zamanda yayınlansın bari maol dilekçesi.

emrahk
Onursal Üye

Mesaj gönderen emrahk » 02 Eyl 2012, 17:41

Hmzx13 yazdı:Ben 147 yi aradım birşey bildikleri yok.Sonra maol yi aradım kızla konuştum bizde bu belgeyi yayınlarız kısa zamanda ama yökle ösymyle yazışmamıza rağmen bizi zor durumda bırakıyorlar sizleride mağdur durumda bırakabilirler bu yüzden sizde ösymyi yökü ve başbakanlık bilgi işlemi sürekli arayın talepte bulunun yoksa takmıyorlar diyor.Duruma bakar mısınız anladığım kadarıylada aol de yayınlamış fakat yökün ösymnin vs hiçbir kurumun aldığı resmi bir karar yok buda öğrencileri zor durumda bırakmak demek arkadaşlar arayalım yök ösymyi maol için de (0 312) 2969649 bu numarayı arayın lütfen kısa zamanda yayınlansın bari maol dilekçesi.
:shock:

Bu ne böyle yahu? AÖL dediğimiz kurum MEB'e bağlı. Bu kurum bir karar alıyorsa, YÖK'le yapılan resmi yazışmalarla alır kararını. YÖK'te aynı şekilde üniversitelere sizin için yazı göndermeli...

Bu ülkede birşey de düzgün gitsin yahu... :evil:
..."iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."

Mustafa Kemal Atatürk

“Diğer Konular Hakkında Sorularınız” sayfasına dön