AÇIK LİSENİN VERDİĞİ BELGE HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR
-
- Yardımcı Asistan
AÇIK LİSENİN VERDİĞİ BELGE HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR
AÇIKÖĞRETİMİN VERDİĞİ BELGE HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR..... YÖK e BAĞLIYDI HERŞEY... ÜNİVERSİTEM O BELGEYİ KESİNLİKLE KABUL ETMEDİ ... ŞİMDİ YÖK O DUYURUYU YAPTI VE EK SINAVDAN SONRA ALDIĞIM MEZUN BELGESİYLE KAYIT YAPTIRACABİLECEĞİM ...
MEZUN
Re: AÇIK LİSENİN VERDİĞİ BELGE HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR
çok saçma sonucta üniversiteye kayıt yaptırabılmemız ıcın verılıyor o belge. üniversiten de sorun var
yaraması lazım bu gün yök'te acıklama yaptı almama gibi bi lüxleri kalmadı artık .

nasıl yani ya
((( yarın kayıt için gitçem ne olcak şimdi ama yök bildirmedi mi zatten ??

'İçinde öyle bir umut taşıki onu senden kimse alamasın.gözlerin hep gülsün.onuda kalbinde öyle bir saklaki gerçekten isteyen bulsun'
MEZUN!!
MEZUN!!
yok oyle bişey yök açıklama yaptı ben kayıt yaptırdım bugun hıcbı sorun cıkmadı
ırmak yazdı:yok oyle bişey yök açıklama yaptı ben kayıt yaptırdım bugun hıcbı sorun cıkmadı
kayıt oldun mu üniye hiç bi şey dediler mi sorun falan çıkardılar mı
'İçinde öyle bir umut taşıki onu senden kimse alamasın.gözlerin hep gülsün.onuda kalbinde öyle bir saklaki gerçekten isteyen bulsun'
MEZUN!!
MEZUN!!
hayır hıcbı sorun cıkmadı zaten yök onaylı bişey kabul etmemeleri saçma boşa mı verıyo adamlar bu belgeyi
oh be çok şükür içim karardı ya resmen
MEZUN!!
MEZUN!!
ırmak hanım kayıt nasıl oluyor bilgi verimisiniz kayıt ücretini yatırdınızmı krediyi tamamlayamazsanız o ücret yanıyormu ?
-
- Doktor
ARKADAŞLAR HER ÜNİVERİSTE BUNA ( VAKİF ÜNİVERSİTELERİ) DE DAHİL YÖK e bağlaıdır. Onlar ne derse O olur.
Üniversiteler neyim yerindeyse YÖk ün mürididir.
YÖK un. www.yok.gov.tr ye girin oradaki ilk Lİnke tıklayınız ve ekteki belgeyi alın.
Açık lisenin de vermiş olduğu belgeyle gidin.
Ancak O zaman o bir işe yarari. Biri mezun olabileceğinizi Söyleyen belgedir. Diğeri de Opsiyon tanınması için ve kaydınızın yapılması için
Yazılmiş olan belge. BU iki belgeyle sizi kabul etmeyecek hiç bir OKUL OLAMAZ.
Sevgiler ALLAH her daim yanımızda OLSUN.
Üniversiteler neyim yerindeyse YÖk ün mürididir.

YÖK un. www.yok.gov.tr ye girin oradaki ilk Lİnke tıklayınız ve ekteki belgeyi alın.
Açık lisenin de vermiş olduğu belgeyle gidin.
Ancak O zaman o bir işe yarari. Biri mezun olabileceğinizi Söyleyen belgedir. Diğeri de Opsiyon tanınması için ve kaydınızın yapılması için
Yazılmiş olan belge. BU iki belgeyle sizi kabul etmeyecek hiç bir OKUL OLAMAZ.
Sevgiler ALLAH her daim yanımızda OLSUN.
4-yıllık genel Kültür
14.09.2012
MEZUN
Arkadaslar biz bugun istanbul universitesine kayit olmaya gittik once kabul etmediler sonra durumu izah ettik rektorlugu aradilar tum bilgilerimizde yanimizdaydi kayit yaptirdik durumu mutlaka izah edin insallah sorun cozulur hepinizin
arkadaşın dedigi gibi durumu iyice izah edersiniz kabul ederler. vazgecmeyin.
o şimdi ıspartalı; ) Süleyman Demirel üniversitesi.
-
- Yardımcı Asistan
şimdi kaydımı kesinlikle almıyorlar. 15inde sonuçlar açıklanınca alacağım mezun belgesiyle kaydımı alacaklar... yökte öyle diyor zaten üÜNİVERSİTELERE ŞİMDİ KAYINIZI YAPTIRABİLİRSİNİZ DEMİYOR. AÇIK LİSE O BELGEYİ NE DİYE YAYINLADI BİLMİYORUM. HERŞEY EK SINAVDAN SONRAYA KALDI KAYITLAR YANİ... KAYIT YAPTIRAN VAR MI BİLMİYORUM AMA. BENİM ÜNİVERSİTE YÖKÜN YAZISINA GÖRE HAREKET EDİYOR.
MEZUN
ben gittim bugün geri gönderdiler rezalet ya adam gibi bilgi vermiyolar boşuna gittim oralara!! tam kayıtların biteceği gün 3ten sonra gel dediler bana da o durum okula göre değişiyo sanırım mazeretli kayıtimiş ulan madem öyle sınavı da bekleyin ki kağıdımla geleyim. yaptıkları iş iş değil ya!
-
- Doktor
Aynen ole arkadaşlar ... Bende gittim taa oralara sonrada oturdum bir banka ağladım gundur şakır.
zaten 20 lik dişim de cıktirdim konuşamıyodum da doğru durust .. alğladım ağladım dondum..
atın 16 da ankarya gidip cıma belgemi alip .. öğrenci şlerinin onune koyacağım..
zaten 20 lik dişim de cıktirdim konuşamıyodum da doğru durust .. alğladım ağladım dondum..
atın 16 da ankarya gidip cıma belgemi alip .. öğrenci şlerinin onune koyacağım..
4-yıllık genel Kültür
14.09.2012
MEZUN