Yardımcı Olabilirmisiniz

Yukarıdaki Başlıkların Dışında Kalan Her Türlü Soru ve Cevaplarınızı Bu bölümde Paylaşabilirsiniz
AtakanSevinc

Yardımcı Olabilirmisiniz

Mesaj gönderen AtakanSevinc » 03 Eyl 2012, 23:54

Merhaba Ben hiçbirşey anlamadım daha ne yapmalıyım ben lütfen yardımcı olabilirmisiniz
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.

Kullanıcı avatarı
nefes
Yardımcı Asistan

Re: Yardımcı Olabilirmisiniz

Mesaj gönderen nefes » 04 Eyl 2012, 00:21

AtakanSevinc yazdı:Merhaba Ben hiçbirşey anlamadım daha ne yapmalıyım ben lütfen yardımcı olabilirmisiniz
mezun olabilmen için sadece alan derslerinden sınava girmelisin alan derslerin muaf ise de seçebilirsin verdiğin takdirde krediyi alabiliyorsun ... birde ortak derlerinin tamamının muaf yada verilmiş olması lazım dil anlatım hariç... benim durumumda aynı senin gibi ek sınavda sadece alan derslerine giriceğim sonrasında mezunum... :)

AtakanSevinc

Mesaj gönderen AtakanSevinc » 04 Eyl 2012, 00:37

nefes yazdı:
AtakanSevinc yazdı:Merhaba Ben hiçbirşey anlamadım daha ne yapmalıyım ben lütfen yardımcı olabilirmisiniz
mezun olabilmen için sadece alan derslerinden sınava girmelisin alan derslerin muaf ise de seçebilirsin verdiğin takdirde krediyi alabiliyorsun ... birde ortak derlerinin tamamının muaf yada verilmiş olması lazım dil anlatım hariç... benim durumumda aynı senin gibi ek sınavda sadece alan derslerine giriceğim sonrasında mezunum... :)
İyide benim hiç zorunlu dersim yok MAOL okuyorum ben ve 147 yi aradığımda ek sınava girmene gerek yok yüzyüze eğitimde sadece stajım var onu tamamlaman gerek dediler

Kullanıcı avatarı
nivli_83
Doktor

Mesaj gönderen nivli_83 » 05 Eyl 2012, 04:25

yüz yüze eğitimini tamamladımı? yazısında evet yazmadan mezun olamassın arkadaşım. sıtaj la birlikte 2 saatlik derste alıcaksın bu sene ...ayrıca alan kredisinin 130 olması gerekiyo seninkisi daha 68....ortak derslerini tamamlamıssın .senin yüzyüze eğitim derslerini verip sıtajınıda tamamlayıp 130 kredi ye ulaşıp mezun olabilirsinn. başarılar
herşeyi bilmen gerekmez..haddini bil yeter !!

“Diğer Konular Hakkında Sorularınız” sayfasına dön