bu ek sınavda derseten muaf olma varmı lütfen yardım edin !!
-
bu ek sınavda derseten muaf olma varmı lütfen yardım edin !!
benim 2 adet ortak sınavım var bunlara bu ek sınavda 3. olucak kredim falanda tam bu ek sınavda muaf olma die bişey var değil mi ?????
-
- Doktor
Re: bu ek sınavda derseten muaf olma varmı lütfen yardım edi
Tabiki var. ortak derslerini bu sınavda 3 kez yazmış ve verememişsen muaf olucaksın!
4-yıllık genel Kültür
14.09.2012
MEZUN
-
kadıköy halk eğtim merkezindeki lavuk yok dio dedim buda bi sınav digilmi bu dönem sınavı diğil ek sınav olduğu için muaf olma yok dedi.
ben mesleki açık lisede okuyorum toplam kredim 271 3 tane ortak dersim var 2 tanesinden 2kez sınava girdim ek sınavda yine bu derslerden sınava gircem veremezsem muaf olurmuyum
Bir dersten 2 kez sınava girip başarısız olan kişi 3. kez de o dersi başaramazsa muaf olmuş olur.

ek sınavda muafiyet yok diyolar
Adamın kredisi tam ise o derstede başarısız ise muaf olma en doğal hakkı öyle saçma şey olmaz adamın işi gücü yok ocak sınavlarınımı beklesin biri arayıp sorsada telefonda bizide bilgilendirse ben girmeyecem ek sınava ama 2013 büyük ihtimal muaf olmak için bazı dersden girmem gerekebilir.
Bu forumdaki Eski arkadaşları özledim. Face de behchat chatin diye aramanın yeterli.
ben mesleki açık lisede okuyorum 271 kıredim var ek sınav için 3 tane ortak ders seçtim türk edebiyatı 7 ingilizce 6 din kültürü 8 türk edebiyatı ve ingilizgeden daha önce 2 kez sınava girdim sadece din kültüründen geçersem mezun olurmuyum ek sınav sonunda
evet gecersen dinden mezunsun.
o şimdi ıspartalı; ) Süleyman Demirel üniversitesi.
gerçekten mi mezun olmadan üniversteye kayıt olamadım kayıt mezun olmam gerekiyo muş gerçekten ikisinden muaf olurmuyum
evet zaten 2 kez girmissin. 3 üncü giriste muafsin.. dinide zaten gecersi herhalde.
o şimdi ıspartalı; ) Süleyman Demirel üniversitesi.