VERİLEN BELGEYLE ÜNİVERSİTEYE KAYIT YAPTIRABİLENLER ?

Yukarıdaki Başlıkların Dışında Kalan Her Türlü Soru ve Cevaplarınızı Bu bölümde Paylaşabilirsiniz
Hmzx13
Çırak

Re: VERİLEN BELGEYLE ÜNİVERSİTEYE KAYIT YAPTIRABİLENLER ?

Mesaj gönderen Hmzx13 » 06 Eyl 2012, 06:10

Arkadaşlar ben mesleki açıköğretim okuyordum meslek derslerinden eksiğim kaldığı için bu hafta içi onların sınavına girdim ve onları tamamladım hafta sonu yapılacak sınavla işim yok yani mezun oldum ama haftaya mezuniyet incelemesi yapılır bu yüzden şuan çıkma belgesi alma gibi bir durumumda yoktu o yüzden 2 haftaya anca olacak iş ankaradan gelmesi vs. inş yarın ön kayıtta olsa birşey yaparlar.

vişneçürüğü
Doktor

Mesaj gönderen vişneçürüğü » 06 Eyl 2012, 08:03

Nur Pirinc yazdı:ya şuan kaydını yaptıranla kaptıramayanın bi farkı yok ki. KAYIT YAPTIRAN RESMİ BİR KAYIT YAPTIRMADI Kİ. HERKESİN EK SINAVDAN SONRA BELİ OLACAK KAYIT DURUMU. DERSİNİ VEREN PAŞA PAŞA GİDİCEK KAYDINI YAPTIRICAK VEREMEYENDE HAKKINI KAYBEDİCEK OLAY BU YANİ . YÖK AÇIKLADIĞI DUYURUDA GİDİN YAPTIRIN KABUL EDECEKLER KAYDINIZI DEMİYORKİ EK SINAVDAN SONRA AL BELGENİ GEL YAPSIN KAYDINI DİYOR.

KIz olayı acıklamış AYNEN ÖYLE DEDİĞİ GİBİ!!!!
EK sınavda MEZUN OL ... GİT YAPTIR ODTÜ KAYDINI !!!!!

CIKMA BELGESINI ALDIĞIN AN YÖK YAZISIYLA GİT YAPTIR KAYDINI.

4-yıllık genel Kültür
14.09.2012
MEZUN

vişneçürüğü
Doktor

Mesaj gönderen vişneçürüğü » 06 Eyl 2012, 08:06

YA arkadaşar benim 13 krediye ihtiyacım var.... Corafya 5-6-7-8 seçtim birde çağdaş turk ve dunya1-2 tarihi birde Sant tarihi 1 birde Turk edebiyatı 7 sectım ..

geçerim dimi ya şu 13 krediyi... geçmiş soruları cozdum hepsini ocak mayıs temmuz 2012..... hep geciyom 70-80 le .
ama gende korkuyom yaaaaaaaaaaaa :D

4-yıllık genel Kültür
14.09.2012
MEZUN

dersçalışankız
Doktor

Mesaj gönderen dersçalışankız » 06 Eyl 2012, 18:27

korkunun ecele faydası yok dermişim vişne :)) geçersin geçersin seçtiğin dersler çalışınca verilecek dersler ...başarılar.

kuki

Mesaj gönderen kuki » 07 Eyl 2012, 22:31

bugun erciyes üniversitesine gitdim ve kayıt yaptıramadım sınavdan sonra gelmemı soyledıler bana

“Diğer Konular Hakkında Sorularınız” sayfasına dön