Sınava girilecek okullar hala açıklanmadı ?
-
Re: Sınava girilecek okullar hala açıklanmadı ?
Çarşamba - Perşembe gibi açıklanır muhtemelen...
..."iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."
Mustafa Kemal Atatürk
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."
Mustafa Kemal Atatürk
6 eylülde açıklanacak
-
6 eylül oldu ama gelişme yok
Daha saat sabahın 9 U bu saatte açıklamazlar tabi , öğleye doğru aciklanabilir
6 EYLÜL Saat 11 oldu la nerede bu aol
nerede birleşmiş milletler nerede unesco nerede greenpeace
Açıklasınlar yaw daha gidip okula bakacam oraya hangi otobüsler gidio die bakacam
Ve ankarada olanlar sadece yeni mahallede olacakmış galiba ???okul müdürü söylemişti ..

aa evt banada yenımahalle dendı sadece o taraftamı yapılacakmıs ne burda 2 otobus bakalım nasıl olcak
ankarada sadece yenimahallede yapılacak. Geçen sene gazinin okullarında yapılmış büyük ihtimalle bu senede öyle olur
-
- Doktor
yenimahalleye metroyla gidiliyomu?? ankaray mı metro mu hangine bincez?
4-yıllık genel Kültür
14.09.2012
MEZUN
Yenimahalleye metro var ama hangi okulda olacağını bilmiyoruz , okullar açıklandktan sonra bakarız
ne yenimahallesi ya? ben gölbaşında oturuyorum gölbaşında girerim
Keşke herkes oturduğu yerde girebilse ırmak (: Ek sınava giren öğrenci sayısı az olduğu için her yerde yapmıyorlar. Ayrıyetten 8-9 eylülde bizle beraber açık üniversite sınavlarıda var.ırmak yazdı:ne yenimahallesi ya? ben gölbaşında oturuyorum gölbaşında girerim
Açıköğretimin sitesine gir soldan genel bilgilere tıkla orada Sınav Bölgesi yazar büyük ihtimalle sizinkide yenimahalle olmuştr.
bılemıyorum ama bana sadece yenımahallede yapılcak dendı ayrıca yenımahalleye metro var
bende sınav bolgesı dıye bı kısım yok 

Olması lazım. Sol menüden genel bilgilere tıkladıktan sonra sağda bir sayfa açılıyor orada bir çok bilgi var en alt kısımda yazıyor sınav bölgesiırmak yazdı:bende sınav bolgesı dıye bı kısım yok