yardımcı olunn :(
yardımcı olunn :(
Ya ben internette gördüm 4+4+4 sistemi için açık ögretim kayıtları durdurulmuş kalkıyomuş galiba dogrumu bilgisi olan varmı
?

Re: yardımcı olunn :(
nerde gördün bu haberi
Umutsuzluga kapılmak mutsuzluğa kapı aralar içinde besledigin umut seni hayata bağlar
Açık liseye kayıtlar kaldırılmadı ama geçenlerde MEB Bakanı Dinçer; "artık liseler de zorunlu olduğu için, açık liselere liselerden kaydı 2 yıl üst üste kaldığı için silineneler ve örgün liselerde okuyacak yaşı aşanlar kaydolacak." dedi.
Dolayısıyla mesela 12. sınıfa geçipte, "ben bu sene YGS-LYS'ye hazırlanmak için açık liseye geçeyim" diyenler artık bunu yapamayacaklar diye anladım ben. İlla ki 2 yıl üst üste kalarak, tasdiknamesini alanlar AÖL'ye kaydolabilecek bundan böyle...
Dolayısıyla mesela 12. sınıfa geçipte, "ben bu sene YGS-LYS'ye hazırlanmak için açık liseye geçeyim" diyenler artık bunu yapamayacaklar diye anladım ben. İlla ki 2 yıl üst üste kalarak, tasdiknamesini alanlar AÖL'ye kaydolabilecek bundan böyle...
..."iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."
Mustafa Kemal Atatürk
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."
Mustafa Kemal Atatürk
serena yazdı:nerde gördün bu haberi
ya durduruldu haberi görnce araştırdım ve öyle yazıyodu

haberde bu
MİLLİ EĞİTİM BAKANI ÖMER DİNÇER- Yok, hayır. Bir kere, birinci sınıftan 12’nci sınıfın sonuna kadar çağında olan bütün nüfus okullarda örgün öğretimde olacaklar. Bizim açık liselerimize gidenler, daha önceden lise eğitimi zorunlu olmadığı için devam edemeyen, ama açık öğretime gideyim diyen öğrenciler, efendim yaşı geçmiş olan, çağ nüfusunun üstünde olan insanlar yahut da 2 yıl üst üste kaldıktan sonra artık onu okula belirli bir yaşı aştığı için sınıfa sokmayacağımız çocuklar devam edebiliyorlardı. Dolayısıyla biz, açık orta okulu da, açık liseyi de çağ nüfusunun dışında artık örgün öğretime alamayacak insanlar için düşünüyoruz, diğer çocuklarımızın hepsi sınıflarda olacaklar.”
'' açık liseye devam edenlere birşey yok yeni kayıt almayacaklarmış bundan sonra ''
emrahk yazdı:Açık liseye kayıtlar kaldırılmadı ama geçenlerde MEB Bakanı Dinçer; "artık liseler de zorunlu olduğu için, açık liselere liselerden kaydı 2 yıl üst üste kaldığı için silineneler ve örgün liselerde okuyacak yaşı aşanlar kaydolacak." dedi.
Anladım çok tesekur ederim