Sınav yerleri hakkında

Yukarıdaki Başlıkların Dışında Kalan Her Türlü Soru ve Cevaplarınızı Bu bölümde Paylaşabilirsiniz
DoranMartell

Sınav yerleri hakkında

Mesaj gönderen DoranMartell » 07 Eyl 2012, 22:48

Merhaba millet...

Ek sınav yerleri belli oldu fakat sınav adresi yazmadığı gibi üstelik ilçelerde yanlış yazılmış. Kısa bir araştırmadan sonra okulun Ümraniye'de olduğunu öğrendim, bugün gidip okulu bulacaktım ama. Hiç bilmediğim saçma sapan bir yerde çıkmış sınav yeri. Madem bu ek sınav, çok az kişi katılıyor. Bir çok insanın kolaylıkla erişebileceği bir yerde yapılmalıydı. Neyse... Google Earth aracılığı ile okulun yerine adresine ve çevresine bakıp çıktısını aldım. Okulun aşağı tarafında bir Hastane var, yani illaki otobüs geçiyordur o ana caddeden.

Benim sormak istediğim ise; O okulun yanından hangi otobüsün geçip geçmediğidir. Kadıköy veya Ataşehirden geçen otobüsler arasından herhangi bir otobüs olabilir gidebilmek için. Ha bu arada... Okulun ismini vermemişim salak gibi, çıkan okul Mehmet Ali Yılmaz İlkokulu. Ümraniye/Çavuşbaşı caddesinde(sokağı da olabilir) bulunuyor. Buradan takip ettiğime göre bir çok kişi daha bu okula gelecek zaten. Kolaylık olması için herkes bir araştırsın o bölgeden hangi otobüs geçiyor diye. Bende araştırıyorum, bulursam buraya eklerim.

Mezun olacağım adamlar, gider ayak bana o kadar yolu dayamışlar...

noxx

Re: Sınav yerleri hakkında

Mesaj gönderen noxx » 07 Eyl 2012, 23:15

çavuşbaşı yukarda arkadaşım ceza evinin oralarda ümraniyle alakası yok oranın

“Diğer Konular Hakkında Sorularınız” sayfasına dön