arkadşlar merhaba
men maöl elektrik bölümü okudum.alan kredimi 132 olarak tamamladım.ek sınava girerek son alan dersimide verdim. herhangi bir zorunlu dersim yok.tüm alan derslerimi verdim.ancak yüz yüze eğitimi tamamlamamış olarak gözüküyorum.
toplam kredi:296
alan kredi:132
mezun olmam gerekiyor şimdi zorunlu dersler kısmında öğrencinin zorunlu dersi yoktur diyor.ne yapmam gerek.
derslerin hepsini verdim ama mezuniyet yazmıyor?
Re: derslerin hepsini verdim ama mezuniyet yazmıyor?
aynı olay benim basıma geldi ve 1 hafta bunla ugrstım buyuk ihtimal okul evraklarını yollamadı.hemen okula gidip başarı durum belgesi al ve maole fax at sitede yazar zaten fax sitesi 10 dk sonra mezun gorunur.
Ek sınavda geçtiğin meslek derslerinin sonuçları sisteme işlenmemiştir henüz. Birkaç güne hallederler...
..."iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."
Mustafa Kemal Atatürk
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."
Mustafa Kemal Atatürk
emrah kardeşim bölüm dersinden ek sınava girdim dersin sonucunu hoca sisteme girmiş.ama mezun yazmıyor.
Bendede aynı sorun var meslekten kredilerimi geçen hafta tamamladım dışarıdan dersimde yok sisteme geçen hafta notlarım girilmesine rağmen hala birşey yok :S Neden acaba bilen var mı üniye kayıt yaptım ama onlarda çıkma belgesini istiyor yakın zamnda