Ek sınav sonucu ne zaman acıklanır ?
Ek sınav sonucu ne zaman acıklanır ?
öğrenebilen var mı
aöl ana sayfaya da yazmıyorlar /: tahmini ne aralıkta olur
gecen senelerde nasıl oldu
ve 2. ek sınav ne zaman olur ( 15 kredilik )
aöl ana sayfaya da yazmıyorlar /: tahmini ne aralıkta olur
gecen senelerde nasıl oldu
ve 2. ek sınav ne zaman olur ( 15 kredilik )
Re: Ek sınav sonucu ne zaman acıklanır ?
Cuma günü
15 eylül de açıklanacak. 2 inci ek sınav tarihi belli değil.ama yapılırsa eylül ün son haftası yapilabilir.
o şimdi ıspartalı; ) Süleyman Demirel üniversitesi.
15 i kesin açıklansa bekletmeseler biliyolar önemini.cuma olmazsa hafta sonu hiç olmaz pazartesiye kalır büyük ihtimal.
-
- Çırak
Yaa ama geçen sene insanlar 11 eylülde girdiler 15 eylülde açıklandı sonuçlar yani 4 günde bu sefer neden bukadar uzun suruyo?
15inde açıklanması lazım herkes ona göre belge bilmemne alıcak saçma sapan bişey yaparlarsa angaradaki müdürlüğü başlarına 

15'inde aciklanacak. mecburlar. o kadar kişi üniversite için beklemede.erteleyemezler.
-
- Çırak
15 eylülde açıklasalar ne yazar cumarteseye denk geliyo
cumartesi öğleye kadar acık halk eğitimler. imkanı olan pekala gidip işlemlerini yaptırabilir. bu bile iyidir geç olmasından.
Çıkma belgesi ne oluyor , öğrencinin mezun olduğuna dair verilen belge ne oluyor ? Halk egitim merkezlerinden alabilirmiyiz bu iki belgeyide ?
-
- Doktor
evet cıkma belgesi kişinin mezun olduğunu gosterir 6 ay suresince diploma işlevi gorur ama sadece ankara verbiliyor o belgeyi.
Elden alcaksın yada aps le dilekce bankadan diploma dekontu 10 yatırdğüına dayir bir zarfa koyup yolucan.
ama elden almak en mantıklısı Acelen varsa tabi yoksa.. APS yap.
mezuniyet belgesi ise. PEK bir geçerliliği yok .. ÜNi ye kayıt yaptırmasın mesela.. Ama ehliyet kursuna verirsin atıyorum..
Onu halk eğtimden alabilirsin..
Bole saçma sapildek işler...
Elden alcaksın yada aps le dilekce bankadan diploma dekontu 10 yatırdğüına dayir bir zarfa koyup yolucan.
mezuniyet belgesi ise. PEK bir geçerliliği yok .. ÜNi ye kayıt yaptırmasın mesela.. Ama ehliyet kursuna verirsin atıyorum..
4-yıllık genel Kültür
14.09.2012
MEZUN
Teşekkür ederim vişneçürüğü. Gerçekten saçmaymış adı üstünde mezuniyet belgesi adam mezun olmuş ki vermişler ne diye kabul etmiyorsa üniversiteler. Elden almak mantıklı o zaman ankarada yaşıyorum zaten.vişneçürüğü yazdı:evet cıkma belgesi kişinin mezun olduğunu gosterir 6 ay suresince diploma işlevi gorur ama sadece ankara verbiliyor o belgeyi.
-
- Doktor
EE hiç sıkıntı yok ozman .. gideceksin alcaksın hemen .. Bahçelievşerden....
Biszler yollardan bellerden gelecez. .. artık napalım..AMAN MEZUN olalım belgemizi alalım da ben fizana gitmeye razıyım:D
Biszler yollardan bellerden gelecez. .. artık napalım..AMAN MEZUN olalım belgemizi alalım da ben fizana gitmeye razıyım:D
4-yıllık genel Kültür
14.09.2012
MEZUN