mezunum
Re: mezunum
Bende şuan böyle birşey yazmıyor ama ben halk eğitim merkezinden kayıt olmuştum , yine aynı şeyler yapılacakmı ?Nihannn yazdı:şimdide bu yazıyor MEZUNİYET İNCELEMESİNDE OLAN ÖĞRENCİ , mezun olduğu anlamına gelmemektedir. Mezun olup olmadığınızın incelenmesi için, Açık Öğretim Lisesine kayıt yaptırırken teslim etmiş olduğunuz tasdikname ve öğrenim belgesi / başarı durum belgesinin kayıt yaptırdığınız okulca veya tarafınızca Açık Öğretim Lisesi Müdürlüğüne ulaştırılması gerekmektedir..!
anadolu lisesinden tastikname alıp geçtiğim için tekrar incelenecek sanıyorum. ancak mayıs döneminde mezundum zaten hocaların yaptığı hata yüzünden temmuz sınavına bile girmeden bu döneme kaldım. bakalım ne çıkacak...
benim yazdıklarım niye görünmüyo ki yaa.
147 yok öyle bişey dedi zaten. eylül de açıklanacak yarın da olabilir dedi.
benim sayfamda mezun durumundakiler bu sayfaya giremez yazıyo mezunoldum mu şimdi anlamadım ne olur cevap yazın
eylül de değil miyiz zaten gül?
:D

aynı şey herkeste yazıyo mu ya ??
Yazmıyor sibelle sadece mezunlarda yazıyorsibelle yazdı:aynı şey herkeste yazıyo mu ya ??
MEZUN Durumunda Olan Öğrencilerin Sisteme Giriş Yetkileri Yoktur..!
Bende mi mezunum şimdi of Allah'ım
Bende mi mezunum şimdi of Allah'ım

yok ya inanmam ben tam görmeden.a ayyy kalbim duracakkkkk
MEZUN Durumunda Olan Öğrencilerin Sisteme Giriş Yetkileri Yoktur..! Bu mezun olduğum anlamınamı geliyo bnmi yanlş anlıyorum :s
şimdide güvenlik kodu görünümyor
arkadaşlar mezun durumundakıler gıremez mesajını alanlar arasında meslekı acık ogretım lısesınde olanlar varmı ?
-
- Acemi
hepinize hayırlı olsun..