ÜNİVERSİTELİYİMMMM.OLEEEEY
-
- Çırak
-
- Doktor
Re: ÜNİVERSİTELİYİMMMM.OLEEEEY
HİÇ HİÇ HİÇ... BEN YAPTIYSAM HERKES YAPAR BUGUN Ankara HUKUK FAK. kaydını yaptırmaya gidecek öğrnciyle omuz omuza ağladık!!!
YAPABİLİRSİNİZ !!!!!!!!!!!!
ÇALIŞIN ÇALIŞIN ÇALIŞIN... VE ALLAHIMA DUVAEDİN... İnSanlara kötü davranmayın ve nankör olmayın.. ( ne alkası var dıceksınız ama VAR)
gerçekten nekadar iyi bir insansan okadar guzellkler seni bulyooor.
ÇALIŞIN ÇALIŞIN ÇALIŞIN... VE ALLAHIMA DUVAEDİN... İnSanlara kötü davranmayın ve nankör olmayın.. ( ne alkası var dıceksınız ama VAR)
4-yıllık genel Kültür
14.09.2012
MEZUN
valla helal olsun bolumunde cok guzel vısnecurugu bende ankaradayım yarın bı gıdıp bakayım ıns acık olur
Tebrik ederim, geleceğin öğretmen adayı olarak başarılarının devamı dilerim. Lakin öğretmen adayı olarak, yazım kurallarına daha bir riayet etmen gerekir. Örnek olacaksın ki, örnek alınasın. Sadece bu yazında değil, forumdaki bir çok yazında kelimeleri katletmekte eksik kalmamışsın, en azından "DUVA" Diye yazdığın şeye daha bir özen göstermeni dilerim. Duva değil Dua yazmak çok da zor olmamalı.vişneçürüğü yazdı:HİÇ HİÇ HİÇ... BEN YAPTIYSAM HERKES YAPAR BUGUN Ankara HUKUK FAK. kaydını yaptırmaya gidecek öğrnciyle omuz omuza ağladık!!!
bölümünüzde gayet güzelmiş hayırlı olsun...
Kaybedeceğini bile bile neden mücadele ediyorsun? dedi.Öleceğini bildiği halde yaşadiğini unutmuştu...
Korkuyorum,birgün biri çıkıp;Ey insanoğlu diyecek ve kimse üstüne alınmayacak...
Korkuyorum,birgün biri çıkıp;Ey insanoğlu diyecek ve kimse üstüne alınmayacak...
Cok tebrik ediyorum seni
hayirli olsun

Tebrikler, bakarsın seneye biz de geliriz yanına 

açıkögretimde öğretmenlikler kalktı diye duydum.örgünden okul öncesi öğretmenlik kazanmakta kolay iş değil puanı falan da yüksekti.helal olsun hayırlı olsun. 

-
- Doktor
Herkese icten yorumlari icin cok tesekkurler.
Kayhan senin dedigine gelince, ayakabicda calisirken
Agirligi matematige verdim.. Lys de mat dan 23 net yapmam bu neden dolayi oldu.
Eger dershaneye gitme ve, okumak disinda hic bir isim olmamis olsaydi
Dedin gibi yazimla da ilgilenirdim.
Ama.. LYS de beni mat kurtardi. Oyzden.. Bole. Ama degstirem insallah ... Artik
Kayhan senin dedigine gelince, ayakabicda calisirken
Agirligi matematige verdim.. Lys de mat dan 23 net yapmam bu neden dolayi oldu.
Eger dershaneye gitme ve, okumak disinda hic bir isim olmamis olsaydi
Dedin gibi yazimla da ilgilenirdim.
Ama.. LYS de beni mat kurtardi. Oyzden.. Bole. Ama degstirem insallah ... Artik
4-yıllık genel Kültür
14.09.2012
MEZUN
tebrikler.ayrıca ewet gerçekten vişnçürüğü.bizleri de heveslendiriyosunuz.üniyee hazırlık aşamasında nasıl çalıştın.dersneye gittin mi.biraz anlatabilir misin 

Kaç puanla girdin? 

HAyırlı olsun sevindim
Ne güzel aramızdan bir de hacettepeli çıktı. Bu herkes için güzel bir örnek. Yapamam diye birşey yok

-
- Doktor
Tekrar herkese çok teşekkür ederim, ben dershaneye gitmedemim bunun içinne ne vaktım ne de maddi durumum vardı acıkcası.
Ders kitaplara geçmiş sorular. Final dergisi dershanesinin yayınların konu anlatımlı çözümlerinden çok fayda gördüm. reklam gibi olmasın.
Onlarla çalıştım.. size tavsiyem aynen 8 sınıftan başlayarak dersleri tekrar edenin. ben genelde lise 9-10 matamatiği çok iyi çözüyordum.
konu seçip umzanlaşın o konuda.yani hepsini değil bir şeyi çok iyi yapmaya çalışın ben 425 puğan aldım.
Ve çok çalışın.. yapabilececınıze inanin.
maddi manevi ne sıkıntı olursa olsun.. !!!!!
Saygılar ALLAH yardımcınız olsun
Ders kitaplara geçmiş sorular. Final dergisi dershanesinin yayınların konu anlatımlı çözümlerinden çok fayda gördüm. reklam gibi olmasın.
Onlarla çalıştım.. size tavsiyem aynen 8 sınıftan başlayarak dersleri tekrar edenin. ben genelde lise 9-10 matamatiği çok iyi çözüyordum.
konu seçip umzanlaşın o konuda.yani hepsini değil bir şeyi çok iyi yapmaya çalışın ben 425 puğan aldım.
Ve çok çalışın.. yapabilececınıze inanin.
maddi manevi ne sıkıntı olursa olsun.. !!!!!
Saygılar ALLAH yardımcınız olsun
4-yıllık genel Kültür
14.09.2012
MEZUN