Diploma alma işlemleri ..

Yukarıdaki Başlıkların Dışında Kalan Her Türlü Soru ve Cevaplarınızı Bu bölümde Paylaşabilirsiniz
ynusEmr3
Çırak
İletişim:

Diploma alma işlemleri ..

Mesaj gönderen ynusEmr3 » 15 Eyl 2012, 18:29

Mezunummmmmmm Allah herkese versin süper bir duygu.. :D
Diplomamı almam için şimdi ne yapmalıyım ??
Sınavdan 2ay sonra cıkacak yazıyor diploma ondan sonra 10 tl yatıracaz heralde ve çıkma belgesi alın diyor mezun bölümümde yazdır die bişey cıkmadı diploma yapıldıktan sonra mı çıkıyor orada yazdır diye ? ve giceğim yollar doğrumu ben böyle anladım ??
..
Ben 2012 öss girmedim bide mezun olacagımı bilmiodum kaçtı 2013 de girecem dershaneye falanda gidiom yani üni kayıt yaptırmıcam ..

diplomasiz_ogrenci
Acemi

Re: Diploma alma işlemleri ..

Mesaj gönderen diplomasiz_ogrenci » 15 Eyl 2012, 19:30

Bunu bende merak ediyorum.

Diploma 2 ay sonra yollanacak ama diploma harcını şimdiden mi yatırmamız gerek yoksa her zaman yatırabiliyor muyuz?

Yani her dönemin mezunları için ayrı ayrı diploma harçları mı alınıyor?
Okul / Alan - Bölüm : AÇIK ÖĞRETİM LİSESİ - 4 YILLIK / YABANCI DİL
Toplam Dönemi : 9 AOL'de Okuduğu Dönem : 8
Toplam Kredi : 198 Alan Kredi : 102
Durum: MEZUN!
Diploma notu: 80,23

anderr
Yardımcı Asistan

Mesaj gönderen anderr » 15 Eyl 2012, 22:07

Arkadaş diploma harcını ödeyeceksin diploma ondan sonra basılıyor yoksa basılmaz biz ödedik lakin atm den ziraat çıkma belgesi istedik şimdi diploma basılınca bi daha para almazlar sanırsam bizden deyilmi

arkadaş sen nasıl sa 2013 e kalmışsın acele etme o zamana kadar 3 kere diploma alırsın

emrahk
Onursal Üye

Mesaj gönderen emrahk » 16 Eyl 2012, 17:00

anderr yazdı:Arkadaş diploma harcını ödeyeceksin diploma ondan sonra basılıyor yoksa basılmaz biz ödedik lakin atm den ziraat çıkma belgesi istedik şimdi diploma basılınca bi daha para almazlar sanırsam bizden deyilmi

arkadaş sen nasıl sa 2013 e kalmışsın acele etme o zamana kadar 3 kere diploma alırsın
Hayır, diploma harcını şimdi yatırmaları şart değil. 2 ay içinde "diploma geldi" diye sistemde göründüğü an, diplomayı almaya gittiği gün ilk ücreti yatırıp, sonra teslim almaya gidebilir. Yani harcını yatırmayanların diploması basılmaz gibi bir durum yok...
..."iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."

Mustafa Kemal Atatürk

“Diğer Konular Hakkında Sorularınız” sayfasına dön